0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

*

Offline loulou

 • ****
 • 257
 • +0/-0
 • Geslacht: Vrouw
 • Altijd tekort aan vitamine CP
  • facebook
Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Gepost op: 7 maart 2018, 08:23:58 »
Center Parcs heeft dinsdag 06-03-2018 bekend gemaakt, dat bijna alle 428 vakantiehuisjes van park Zandvoort te koop staan. Tevens wordt er een koper gezocht voor het hotel met 115 kamers en het tropische zwemparadijs."We verwachten een opbrengst van circa €140 miljoen. Daarvan steken we €40 miljoen in de renovatie”, zo verteld Enrico de Koster, regionaal directeur vastgoed bij het Franse moederconcern Pierre & Vacances Center Parcs. Er zijn al aanmeldingen van mensen die geïnteresseerd zijn.

Schets van de gerenoveerde vakantiehuisjes.

klik hier voor de link

Technisch gesproken verkoopt Center Parcs zelf helemaal niets, het bedrijf exploiteert en ontwikkelt vakantieparken maar bezit verder niets. "Institutionele beleggers hebben driekwart in handen, tegen een kwart voor particuliere beleggers. Hun aandeel groeit snel”, zegt de Koster. Circa twee derde van de cottages zijn bestemd voor particulieren. De huisjes gaan €158.000 tot €550.000 kosten. Overigens hebben huisjesbezitters bij Center Parcs recht op een aardig rendement maar niet op een verblijf in hun eigendom.

Het park in Zandvoort is nu nog grotendeels in handen van de Amsterdamse vastgoedman Klaas Hummel, de vroegere zakenpartner van wijlen Willem Endstra. In 2015 stapte hij al uit Center Parcs Port Zélande. Die transactie bedroeg omstreeks €100 miljoen. Center Parcs meldt dat Hummels investeringsvehikel Medebach Park onlangs bovendien 339 vakantiehuisjes en een hotel op Center Parcs Hochsauerland heeft verkocht. Een Franse investeerder betaalde er €81 miljoen voor.

Op Zandvoort zijn ook circa veertig particuliere huisjeseigenaren, vertelde de Koster. "Zij hebben de keus tussen verkopen tegen de marktwaarde of meebetalen aan de renovatie. Dat kost hen gemiddeld circa €57.000." En als zij weigeren? De Koster: "Wanneer iemand niet wil renoveren, kunnen we het huisje natuurlijk niet meenemen in het verhuuraanbod. Maar dat is nog nooit gebeurd”.

De Koster benadrukte dat het Zandvoortse vakantiepark altijd keurig is onderhouden. "Maar het is in 1989 gebouwd en dat zie je. We vernieuwen onder meer al het sanitair en de keukens. We gaan ook de huisjesmix aanpassen aan de veranderde markt. Zo bouwen we zespersoons huisjes om naar vip-huisjes voor vier personen. Vakanties worden korter, mensen moeten meer vermaakt worden en het moet luxueuzer.”

klik hier voor de link

Een vernieuwde badkamer in luxe uitvoering,

Bron: De Telegraaf
« Laatst bewerkt op: 21 december 2018, 14:25:32 door loulou »
Groetjes,
Loulou

*

Offline mrs Bibi

 • *****
 • 5781
 • +30/-0
 • Geslacht: Vrouw
Re: Cottages van CP Zandvoort in de verkoop
« Reactie #1 Gepost op: 16 maart 2018, 18:08:14 »
Nieuw: Center Parcs Park Zandvoort

Tijdens de Second Home Beurs in Utrecht is de voorinschrijving voor Center Parcs Park Zandvoort officieel gestart. Vele mensen hebben inmiddels hun interesse voor dit project aan ons kenbaar gemaakt. Na deze geslaagde start belooft ons nieuwste project zeer succesvol te worden. De verkoop gaat officieel van start op 26 en 27 mei.

Het park ondergaat in 2019 een volledige metamorfose waarbij de cottages worden voorzien van een nieuw interieur. Ook het exterieur en de centrumfaciliteiten worden grondig aangepakt.

Design impressie Center Parcs Park Zandvoort
Center Parcs Park Zandvoort
428 cottages incl. grootschalig renovatie programma
Voor 2 tot 18 personen
3 luxe niveau's; Comfort, Premium & VIP
Marketdome, Aqua Mundo & Jump XL
Direct aan het Noordzeestrand en op korte afstand van het gezellige centrum
5% vast rendement of 3% plus variabel deel van de omzethuur
Zorgeloos beheer en onderhoud door Center Parcs
Prijzen vanaf €157.500,- incl. inventaris en excl. BTW.

Bron:Center Parcs Vastgoed | Nieuwsbrief maart 2018
Groetjes, Bibi
Sinds 1986 trouwe Center Parcs bezoeker.

*

Offline mrs Bibi

 • *****
 • 5781
 • +30/-0
 • Geslacht: Vrouw
Re: Cottages van CP Zandvoort in de verkoop
« Reactie #2 Gepost op: 16 maart 2018, 18:23:52 »
De cottages op Park Zandvoort
Belangrijk onderdeel van de vernieuwingsslag bij Park Zandvoort zijn natuurlijk de renovatie van de vakantiewoningen op het park. Ze staan er al een tijdje, maar misschien herken je ze straks wel niet eens meer. De huisjes worden namelijk goed aangepakt! Van binnen én van buiten.

Aan de binnenkant krijgen de woningen een moderne luxe uitstraling. Nieuwe kleuren, meubels en decoratie, maar ook het sanitair en de keukens worden vernieuwd. Aan de buitenkant worden de daken, terrassen en groenvoorziening verfraaid.


Er zullen straks drie typen bungalows zijn waarin je kunt overnachten. Dit zullen vermoedelijk, zoals we al gewend zijn van Center Parcs, een Comfort cottage, een Premium cottage en een VIP cottage zijn. De meest luxe variant (de VIP bungalow) zal voorzien worden van een sauna én whirlpool. Klinkt goed hè?

Daarnaast krijgt Park Zandvoort 10 kindercottages. Deze bungalows zijn speciaal ingericht voor gezinnen met (jonge) kinderen en kennen we ook al van andere Center Parcs parken.

Een wildwaterbaan!
Waar we bij Parkvakanties ook écht blij van worden is dat er aan het Aqua Mundo zwembad van Park Zandvoort een wildwaterbaan wordt toegevoegd. Hoe vet is dat? Het subtropische zwembad van Park Zandvoort stond nou niet bepaald bekend als de leukste van het land, maar met déze uitbreiding is de Aqua Mundo in één klap een stuk aantrekkelijker!

Bron: Parkvakanties
Groetjes, Bibi
Sinds 1986 trouwe Center Parcs bezoeker.

*

Offline mrs Bibi

 • *****
 • 5781
 • +30/-0
 • Geslacht: Vrouw
Re: Cottages van CP Zandvoort in de verkoop
« Reactie #3 Gepost op: 16 maart 2018, 18:40:10 »
COMFORTDeze afbeelding is onder voorbehoud en geeft een impressie weer
4 tot 6 personen
Volledig ingerichte, open keuken
Gezellige woonkamer met open haard
Badkamer met inloopdouche
Investeren van
€ 157.500,- k.k.
tot € 261.000,- k.k.
incl. inventaris / excl. BTW

PREMIUMDeze afbeelding is onder voorbehoud en geeft een impressie weer
4 tot 18 personen
Volledig ingerichte, open keuken
Gezellige woonkamer met open haard
Extra inloopdouche op slaapkamer
Terras met luxe tuinmeubilair
Investeren van
€ 191.000,- k.k.
tot € 709.500,- k.k.
incl. inventaris / excl. BTW

VIPDeze afbeelding is onder voorbehoud en geeft een impressie weer
2 tot 10 personen
Ruime open keuken
Woonkamer met smart-tv
Badkamer met aparte inloopdouche, sauna en bubbelbad
Investeren van
€ 190.750,- k.k.
tot € 542.750,- k.k.
incl. inventaris / excl. BTWBron: CenterParcs-vastgoed
Groetjes, Bibi
Sinds 1986 trouwe Center Parcs bezoeker.

*

Offline mrs Bibi

 • *****
 • 5781
 • +30/-0
 • Geslacht: Vrouw
Re: Cottages van CP Zandvoort in de verkoop
« Reactie #4 Gepost op: 16 maart 2018, 18:48:36 »


Bron: CenterParcs-vastgoed
Groetjes, Bibi
Sinds 1986 trouwe Center Parcs bezoeker.

*

Offline elenor

 • **
 • 33
 • +0/-0
 • Van harte welkom op het Centerparcsforum!
Hoe staat het met Park zandvoort?
« Reactie #5 Gepost op: 13 oktober 2018, 18:00:57 »
Hoe staat het ervoor met park zandvoort?
Las dat er een grote renovatie komt en een wildwaterbaan . . . zijn ze daar al aan begonnen?

*

Offline Mariëtte

 • ****
 • 1207
 • +0/-0
 • Van harte welkom op het Centerparcsforum!
Re: Hoe staat het met Park zandvoort?
« Reactie #6 Gepost op: 13 oktober 2018, 20:12:31 »
Hoi Elenor,

VEEL VERANDERINGEN BIJ CENTER PARCS PARK ZANDVOORT

Verkoop cottages.
Dit wordt het grootste verbouwingsproject in de geschiedenis van onze parken, zegt algemeen manager Robert Pelt van Center Parcs. De renovatie gaat ongeveer 35 miljoen bedragen en zal volgend jaar in januari beginnen. Voor dat bedrag worden de cottages gerenoveerd, het zwembad opgeknapt, het winkelcentrum en het hotel gerenoveerd. Het park wordt opnieuw ingericht en krijgt een duidelijker bewegwijzering.

Pilot gerenoveerde VIP cottage.
De buitenkant van het Strandhotel wordt ook opgeknapt. Maar niet alleen de buitenkant en de entree aan de boulevard gaan we renoveren, ook de hotelkamers krijgen een luxere uitstraling. De vergaderzalen zullen daarbij niet vergeten worden en aangepast worden aan de eisen van deze tijd.

Het zwembad wordt gemoderniseerd. Daar zullen we helaas enkele maanden dicht voor moeten, want het dak wordt vervangen. Verder komen er nieuwe attracties bij zoals een wildwaterbaan en nog veel meer.

De tennis en squashbanen zullen verdwijnen. Daarvoor in de plaats komt een speelplek, waar kinderen van elke leeftijdscategorie de hele dag bezig gehouden kunnen worden. Naast de Jump XL is daar een escape room, kun je er lasergames spelen en zijn er nog veel meer activiteiten.

Het park krijgt een speelsere indeling. De meeste van de parken liggen in de bossen. Dat vind je terug in de inrichting en afbeeldingen van de cottages. Maar Park Zandvoort ligt midden in het duingebied en dat ga je ook ook terug zien in het park. De bewegwijzering zal niet alleen in een ander kleurgebruik geschieden, maar wordt onder aan de paal ook op ooghoogte voor kinderen aangebracht.

Alle sleutels worden vervangen door een digitaal systeem. Gasten krijgen een polsbandje om. Daarmee kunnen ze de cottage openen, maar met de polsbandjes kun je ook van het zwembad en andere activiteiten gebruik maken.

De exploitatie, het beheer en onderhoud van hotel en vakantiewoningen blijft geheel in handen van Center Parcs. Maar het hotel en de vakantiewoningen zullen allemaal verkocht worden.

Bron tekst: Heemsteedsecourant.*

Offline gerritelburg

 • **
 • 198
 • +0/-0
 • Geslacht: Man
Re: Hoe staat het met Park zandvoort?
« Reactie #7 Gepost op: 14 oktober 2018, 13:12:37 »
Ziet er veel belovend uit, kan niet wachten wat de prijzen worden en wanneer deze al te boeken zijn
Parc Sandur 13x) De Huttenheugte (9x) Het Heijderbos (4x) De Kempervennen (4x) Port Zélande (4x) Park Zandvoort (1x) Park Hochsauerland (2x) Les Trois Forêts (1x)  De Eemhof (1x) Weerterbergen (6x) Hunzedal (1x) Vennenbos (1x)

*

Offline Tom...

 • **
 • 856
 • +2/-0
 • Geslacht: Man
Re: Hoe staat het met Park zandvoort?
« Reactie #8 Gepost op: 25 oktober 2018, 20:58:55 »
Het zwembad wordt gemoderniseerd. Daar zullen we helaas enkele maanden dicht voor moeten, want het dak wordt vervangen. Verder komen er nieuwe attracties bij zoals een wildwaterbaan en nog veel meer.

Attracties? Meervoud? Dan ben ik reuze benieuwd! Ik hoop zo, dat die wildwaterbaan er echt gaat komen. Elke andere extra (ik hoop op natuursteen!), is dan mooi meegenomen!

De bewegwijzering zal niet alleen in een ander kleurgebruik geschieden, maar wordt onder aan de paal ook op ooghoogte voor kinderen aangebracht.

Op ooghoogte voor kinderen? Dat is dat nu weer voor onzin?!  ??? Inmiddels is deze bewegwijzering ook in Les Ardennes, Park Allgäu en Limburgse Peel te vinden, hopelijk gaan ze op Park Zandvoort geen rare fratsen uithalen en houden ze het gewoon bij dit nieuwe type bewegwijzering. Wat moeten kinderen nu weer met bordjes op ooghoogte?!
-

*

Offline Robert ajax

 • **
 • 436
 • +1/-0
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #9 Gepost op: 25 oktober 2018, 21:26:30 »
Hallo, ik zou graag in maart 2019 twee huisjes willen huren (6p) en ben benieuwd of er tegen die tijd al enkele bungalows gerenoveerd zijn. Weet iemand toevallig of dit het geval is en zoja, welke? Ook ben ik benieuwd of het zwembad dan nog open is? Wellicht dat iemand hier iets van weet :)?
2 X Eemhof 2012
2 X Eemhof 2011 Erperheide 2011 Kempervennen 2011 Meerdal 2010 Heijderbos 2008 Erperheide 2007 Park Zandvoort 2007 2xEemhof 2006 Meerdal 2006 Huttenheugte 2006 Zandvoort 2005 (3 huisjes) 2xZandvoort 2005 3xEemhof 2005 Nog mee

*

Offline Mariëtte

 • ****
 • 1207
 • +0/-0
 • Van harte welkom op het Centerparcsforum!
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #10 Gepost op: 26 oktober 2018, 14:40:00 »
Hoi Robert ajax,

In 2019 wordt gestart met de renovaties. Op dit moment is er nog geen informatie beschikbaar
over wanneer welke cottages gerenoveerd zullen zijn. Wanneer er precies wordt begonnen met
de renovatie van de Aqua Mundo is ook nog niet bekend.

Zodra we meer weten zullen we dit uiteraard hier plaatsen.


*

Offline Timberg

 • **
 • 108
 • +0/-0
 • Van harte welkom op het Centerparcsforum!
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #11 Gepost op: 6 november 2018, 19:58:05 »
Las net op LinkedIn een bericht van de vaste tegelleverancier van CP. Zij gaan alle tegels voor de nieuwe badkamers van de cottages en het hotel leveren. Weet niet of de startdatum van de renovatie al bekend was, maar dit bedrijf start met de werkzaamheden op 9 januari 2019.

*

Offline Tom...

 • **
 • 856
 • +2/-0
 • Geslacht: Man
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #12 Gepost op: 7 november 2018, 20:54:08 »
Kijk, dat is al goed nieuws! Dan beginnen ze echt meteen in januari, super!
-

*

Offline weegschaaltje

 • **
 • 685
 • +0/-0
 • Geslacht: Vrouw
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #13 Gepost op: 8 november 2018, 08:53:36 »
Omdat ik dit park in april ga ontdekken, heb ik het gecontacteerd i.v.m. de geplande zwembadsluiting, hier hun snelle antwoord:
"Goedemorgen,  het zwembad blijft open zolang het park open is.  Geen zorgen.  Fijne dag!"
sinds 2012:
10 x Erperheide * 6 x Vossenmeren * 4 x Kempervennen (2 x myst) * 3 x Eemhof (1 x myst) * 5 x Port Zélande * 3 x Sandur * 1 x Heijderbos * 1 x Meerdal * 1 x Limburgse Peel * 1 x Vennenbos * 1 x Huttenheugte * 1 x Les Ardennes * 1 x Zandvoort

*

Offline Reginald40

 • **
 • 243
 • +0/-0
 • Geslacht: Man
 • 1999 tot 2016 medewerker van CP, nu vaste gast CP
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #14 Gepost op: 8 november 2018, 09:21:32 »
Het wordt echt wel een tijd dat Park Zandvoort helemaal vernieuwd wordt want oude meuk uit Gran Dorado tijdperk kan echt niet meer. Ik ben blij dat Park Zandvoort een echte Center Parcs waardige status krijgt!
1x VB 1x HB 1x PZ 1x KV 4x EH 3x LB 1X BSH 1x LF 1x EF 1x BH

*

Offline mrs Bibi

 • *****
 • 5781
 • +30/-0
 • Geslacht: Vrouw
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #15 Gepost op: 20 november 2018, 18:59:26 »
Misschien leuk om te weten, wie er investeer in een cottage op Park Zandvoort. En een kleine uitleg wat het opbrengt.

Groetjes, Bibi
Sinds 1986 trouwe Center Parcs bezoeker.

*

Offline gerritelburg

 • **
 • 198
 • +0/-0
 • Geslacht: Man
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #16 Gepost op: 20 november 2018, 19:05:26 »
Als ik de cottage's zie ben ik wel benieuwd wanneer de eerste te boeken zijn voor 2019
Parc Sandur 13x) De Huttenheugte (9x) Het Heijderbos (4x) De Kempervennen (4x) Port Zélande (4x) Park Zandvoort (1x) Park Hochsauerland (2x) Les Trois Forêts (1x)  De Eemhof (1x) Weerterbergen (6x) Hunzedal (1x) Vennenbos (1x)

*

Offline mrs Bibi

 • *****
 • 5781
 • +30/-0
 • Geslacht: Vrouw
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #17 Gepost op: 20 november 2018, 19:32:30 »
Als ik de cottage's zie ben ik wel benieuwd wanneer de eerste te boeken zijn voor 2019

Er is een streef datum van juni 2019. Maar daar kan niet 100% vanuit gegaan worden.
Groetjes, Bibi
Sinds 1986 trouwe Center Parcs bezoeker.

*

Offline Mariëtte

 • ****
 • 1207
 • +0/-0
 • Van harte welkom op het Centerparcsforum!
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #18 Gepost op: 6 december 2018, 16:33:38 »
UPDATE 06-12-2018

De voorbereidingen voor de vernieuwingen worden zichtbaar.

Start bouw van de Wildwaterbaan.
De tennishal bij het hotel wordt omgetoverd tot opslagplaats voor alle materialen.

*

Offline Tom...

 • **
 • 856
 • +2/-0
 • Geslacht: Man
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #19 Gepost op: 6 december 2018, 18:21:09 »
HOERA! Dat is echt héél erg goed nieuws. Omdat de vorige wildwaterbaan als sneeuw voor de Ardense zon verdwenen is, had ik een hard hoofd in deze wildwaterbaan. Maar ze zijn echt begonnen, super.

Weet iemand of het een "echte CP baan" wordt (van beton met lichtgele verf) of een Port Zélande versie?
-

*

Offline Mariëtte

 • ****
 • 1207
 • +0/-0
 • Van harte welkom op het Centerparcsforum!
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #20 Gepost op: 7 december 2018, 13:57:07 »
Weet iemand of het een "echte CP baan" wordt (van beton met lichtgele verf) of een Port Zélande versie?

Wat ik tot nu toe weet wordt de wildwaterbaan in ieder geval van beton.

*

Offline weegschaaltje

 • **
 • 685
 • +0/-0
 • Geslacht: Vrouw
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #21 Gepost op: 7 december 2018, 15:37:17 »
Ik hoop dat de wwb af is tegen het voorjaar want dan gaan wij dit park voor de eerste keer doen, spannend.
sinds 2012:
10 x Erperheide * 6 x Vossenmeren * 4 x Kempervennen (2 x myst) * 3 x Eemhof (1 x myst) * 5 x Port Zélande * 3 x Sandur * 1 x Heijderbos * 1 x Meerdal * 1 x Limburgse Peel * 1 x Vennenbos * 1 x Huttenheugte * 1 x Les Ardennes * 1 x Zandvoort

*

Offline Mariëtte

 • ****
 • 1207
 • +0/-0
 • Van harte welkom op het Centerparcsforum!
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #22 Gepost op: 12 december 2018, 19:19:48 »
GERENOVEERDE HOTELKAMER

Het hotel met 118 kamers, wordt ook rigoureus gerenoveerd. Het interieur van het hotel krijgt een frisse
strandlook met comfortabel meubilair en modern sanitair. Ook worden er twee suites en een aantal
geschakelde  kamers gerealiseerd. Het hotel is gesloten van 7 januari tot 22 maart 2019, maar er kan
nu al gereserveerd worden.
Bron: Events.nl.


*

Offline Tom...

 • **
 • 856
 • +2/-0
 • Geslacht: Man
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #23 Gepost op: 12 december 2018, 22:12:24 »
Wat een verschil zeg, heel erg mooi dit.
Frisse kleuren en strandthema, precies wat je verwacht bij zo'n hotel. Super!

Hopelijk doen ze ook iets met de buitenkant, zodat die weer bij de prachtige binnenkant past.
-

*

Offline gerritelburg

 • **
 • 198
 • +0/-0
 • Geslacht: Man
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #24 Gepost op: 16 december 2018, 09:28:26 »
Reactie Center Parcs Zandvoor (wanneer de eerste cottage gerenoveerd/te boeken zijn)
Goedenavond,  nee helaas os ons nog niet bekend wanneer de eersten opgeleverd gaan worden.
Parc Sandur 13x) De Huttenheugte (9x) Het Heijderbos (4x) De Kempervennen (4x) Port Zélande (4x) Park Zandvoort (1x) Park Hochsauerland (2x) Les Trois Forêts (1x)  De Eemhof (1x) Weerterbergen (6x) Hunzedal (1x) Vennenbos (1x)

*

Offline Mariëtte

 • ****
 • 1207
 • +0/-0
 • Van harte welkom op het Centerparcsforum!
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #25 Gepost op: 19 december 2018, 11:14:28 »
Artist Impression van het nieuwe ontbijtrestaurant in het hotel.Bron: Coster design services.

*

Offline Mariëtte

 • ****
 • 1207
 • +0/-0
 • Van harte welkom op het Centerparcsforum!
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #26 Gepost op: 21 december 2018, 17:03:08 »
Bij de ingang van het hotel zijn de voorbereidingen voor de hotelsluiting ook begonnen!De bestrating wordt vlak gemaakt voor de vrachtwagens en containers die daar komen tijdens de verbouwing.
*

Offline Mariëtte

 • ****
 • 1207
 • +0/-0
 • Van harte welkom op het Centerparcsforum!
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #27 Gepost op: 5 januari 2019, 19:06:36 »
De start van de renovatie van het hotel.

04-01-2019.

Bron: R.Snoek.

*

Offline Tom...

 • **
 • 856
 • +2/-0
 • Geslacht: Man
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #28 Gepost op: 6 januari 2019, 09:10:14 »
Mooi dat ze ook de buitenkant aanpakken. Weet iemand wat ze gaan doen? Alleen schoonmaken of ook bijvoorbeeld hout ofzo tegen de wand bevestigen of verven?
-

*

Offline Reginald40

 • **
 • 243
 • +0/-0
 • Geslacht: Man
 • 1999 tot 2016 medewerker van CP, nu vaste gast CP
Re: Vernieuwingen Park Zandvoort.
« Reactie #29 Gepost op: 6 januari 2019, 11:44:23 »
Mooi dat ze ook de buitenkant aanpakken. Weet iemand wat ze gaan doen? Alleen schoonmaken of ook bijvoorbeeld hout ofzo tegen de wand bevestigen of verven?

Ik denk dat ze gaan verven en hout tegen de wand gaan bevestigen want Gran Dorado look moet helemaal weggepoetst worden.
1x VB 1x HB 1x PZ 1x KV 4x EH 3x LB 1X BSH 1x LF 1x EF 1x BH