0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

*

Offline Jbroeders

  • **
  • 4605
  • +26/-3
  • Geslacht: Man
  • Hoho baas, niet zo jagen
    • www.centerparcsforum.nl
[Nieuws] Center Parcs Forum heeft een nieuwe eigenaar!
« Gepost op: 1 april 2017, 09:47:45 »
Beste leden,

Center Parcs Forum bestaat sinds 2005 en biedt alle informatie op het gebied van Center Parcs en aanbieders van andere bungalowparken in Europa. Het forum bestaat door de bijdragen van bijna 6000 leden en onze actieve moderators die alles in goede banen leiden.

Naast discussies, informatie over parken, fraaie foto’s en de kortingsmogelijkheden is Center Parcs Forum vooral een fijne community waar vele vriendschappen zijn ontstaan. Omdat dat één van de oorspronkelijke doelen van het forum is zijn wij blij dat we daarin dankzij jullie geslaagd zijn.

Een nieuwe eigenaar
Na zoveel jaar Center Parcs Forum is het voor ons, Ruben en Jbroeders, tijd om iets anders te gaan doen. Omdat wij al vanaf de start bij het forum betrokken zijn vinden wij het tijd voor een nieuwe beheerder met een frisse blik. Daarom dragen wij Center Parcs Forum vanaf vandaag met veel plezier over aan Jacques (ook wel bekend als Saturnus) van EasyBungalows.

Jacques is geen onbekende op het forum omdat hij al sinds 2006 lid is. Hij kent de cultuur en weet dat jullie ontzettend goede informatie kunnen bieden. Daarnaast heeft hij met zijn bedrijf EasyBungalows duidelijk laten zien dat hij volop passie voor Center Parcs en bungalowparken heeft. Bijkomend voordeel zijn de voordeeltjes die Jacques in de toekomst exclusief aan leden van Center Parcs Forum kan bieden.

Vertrouwd Center Parcs Forum
Wij begeleiden Jacques bij de overname. Zo gaan het forum en de website naar een andere server verhuizen om daarna op het vertrouwde adres beschikbaar te zijn. De onafhankelijkheid van het forum blijft uiteraard intact. Er zullen in de loop der tijd uiteraard ook vernieuwingen komen. Voor vragen hierover kunnen jullie bij ons, de moderators en Saturnus terecht.

Met nieuwe energie de toekomst in
Met Jacques als nieuwe beheerder komen er volop mogelijkheden om ook in de toekomst te genieten van Center Parcs Forum. De visie op de toekomst zal door Jacques en de moderators vormgegeven worden.

Trots op Center Parcs Forum
Voor ons betekent het afscheid van het forum afsluiting van een tijdperk. We hebben veel kunnen leren van het forum en hebben steeds met een hecht team samengewerkt. Daarbij kunnen wij niet zonder onze moderators die discussies in goede banen leiden en vrijwillig energie steken in onze facebook-pagina, de beeldbank en de vele overzichten. Allemaal zaken die ook zonder jullie, bijna 6000 leden, niet mogelijk zouden zijn. Center Parcs Forum kent vele fans van het merk die niet schuwen om ook kritisch te zijn. Een houding die door ons zeer gewaardeerd wordt.

Bedankt!
Wij hebben onze tijd op Center Parcs Forum als zeer plezierig ervaren. We geven dat plezier graag door aan Jacques en hopen dat jullie ook met veel plezier lid zullen zijn van het forum. Bedankt voor alles!

Jbroeders en Ruben
Omdat de dag veel leuker is als je hem start met een lach!