0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

*

Offline Jbroeders

  • **
  • 4601
  • +26/-3
  • Geslacht: Man
Hoe was uw vakantie? Klik hier en deel je ervaring!
« Gepost op: 8 augustus 2005, 21:36:30 »

Een persoonlijke ervaring zegt meer dan duizend brochures. Dat is de filosofie achter het begin van Center Parcs Forum en ook vandaag nog ons credo. We nodigen u dus uit om uw [Ervaringen & vragen] te delen. Daar profiteren we allemaal van. Hoe u dat het beste kan doen leest u in dit topic. Volg alle stappen en dan staat binnenkort ook uw ervaring of vraag op ons forum!

In de meeste gevallen is er al een [Ervaringen & vragen] topic. Indien het er niet is (tip: gebruik de zoekfunctie) kunt u dit aanmaken door het topic de volgende titel te geven: [Ervaringen & vragen] Parknaam.


Hoe was de rit naar het park? Zag de oprijlaan er goed uit? Kon u de cottage makkelijk vinden? Deze en andere onderwerpen kunt u kwijt onder het kopje algemeen. Dat soort trivia is altijd interessant om te lezen. Eventuele ideeën over het park voordat u er vakantie ging vieren zouden ook nuttig of waardevol kunnen zijn.


Wat viel u op aan het park zelf? Is het goed onderhouden, zien de wegen er goed uit? Zijn er nog grootschalige vernieuwingen geweest? De eerste indruk hoeft niet altijd gelijk de uiteindelijke te zijn.


Het belangrijkst op uw vakantie is natuurlijk uw uitvalsbasis. Hoe bevalt uw bungalow? Is deze schoon? Is het appartement zo groot als in de brochure en is dat boomhuis nu echt praktisch? Laat ons weten hoe het eruit ziet, wat u van het interieur vindt en of de schoonmaak wel afdoende was. Het toevoegen van het nummer en het type kan geen kwaad.


Het hart van het park mag niet vergeten worden, staat het er nog netjes bij? Lekker gegeten, gedronken of gebowld? Zwemmen de vissen nog hun rondje? Vertel ons alles over de Market Dome.


De Aqua Mundo is voor velen de reden om naar Center Parcs te gaan. Wij willen graag weten hoe tevreden u bent over de wildwaterbaan, de glijbaan en het Aqua Café. Was het druk of juist rustig en was het water op de juiste temperatuur?


Het Montana Snowcenter, de Baluba, de Discovery Bay. Een aantal parken heeft, naast de gewone faciliteiten ook nog een parkspecialiteit. Waren deze activiteiten toegankelijk? Waren ze van goede kwaliteit? Was het betaalbaar? Zou u het nog eens doen?


Avonden met dans, zang en muziek. Het entertainment van Center Parcs is van hoog niveau. Maar sluit dat ook aan bij wat u ervan vond? Hoe was het niveau tijdens uw vakantie? Moest u vroeg aanschuiven of was er alle tijd om laat te eten? Kon u het goed zien en kon u ook niet stil blijven zitten? Draaide de dj net de liedjes waardoor de voetjes van de vloer gingen? Laat het ons weten.


Met klassiekers als bowlen, badminton en minigolf scoort CP al jarenlang bij elk familielid. Tegenwoordig kun je daar Via Ferrata, High Adventure en de avonturengolf bijrekenen. Was het het geld waard? Ging de activiteit door? Waren de bowlingbanen nog in orde?


Lag het meer op het park er strak bij, en waren de boompjes gesnoeid? Wellicht stond het gras hoog of had u last van algen in het watertje achter uw terras. We zijn benieuwd hoe u de natuur op het park waardeert.


Center Parcs is uitstekend gelegen om dingen in de omgeving te doen. Heeft u een pretpark of dorp in de buurt bezocht? Nog tips en ervaringen? Altijd delen!


Tel alles in de bovenstaande categorieën op, geef een resumé en een eindoordeel (schaal 1 tot 10).

De moderator(s) behouden het recht om de tekst te ontdoen van enige spelfouten of kromme zinnen.
« Laatst bewerkt op: 22 april 2012, 16:23:14 door Jbroeders »