Registratieovereenkomst

Registratieovereenkomst.

Door het aanmaken van een account op het Centerparcs-Forum geniet u als lid exclusief van vele voordelen: U bent als eerste op de hoogte van exclusieve voordelen van kortingen op bungalowparken. Via het forum is uw bungalowvakantie altijd goedkoper dan waar dan ook!

Het aanmaken van een account bij ons Centerparcs-Forum is geheel gratis en duurt nog geen minuut. Het Centerparcs-Forum is een dienst van Easybungalows.nl BV en heeft hiernaast geen enkele band met aanbieders van vakanties of andere recreatieve faciliteiten.

Met het aanmaken van een account gaat u automatisch akkoord met het onderstaande voorwaarden.

Gedrag op het Forum

Het Centerparcs-Forum stelt zich als doel om de leden behulpzaam te zijn in keuzes voor bungalowvakanties en andere reizen. Het is daarbij van groot belang dat ieder lid zich netjes  en volwassen gedraagt. Dit komt neer op de onderstaande afspraken:

Discrimineren, uitschelden, beledigen of grof taalgebruik is niet toegestaan. Onze voertaal is Nederlands.

Wettelijke en gerechtelijke bepalingen.

Het Centerparcs-Forum is onderdeel van Easybungalows.nl BV en is gevestigd in Nederland en
is het Nederlands recht van toepassing.

Wanneer wij kennis dragen van leden die strafbare feiten plegen op het Centerparcs-Forum, doen wij onverwijld aangifte hiervan. Plegen leden een onrechtmatige daad op het forum, dan zullen wij de civiele rechter hiervan in kennis (doen) stellen.

Het Centerparcs-Forum inhoudelijk.

De inhoud van geplaatste berichten wordt inhoudelijk getoetst door de moderatoren, eventueel aangepast en geredigeerd waar nodig.

Plaats je berichten of media, in de ruimste zin des woords, op het Centerparcsforum en is het bericht of de media niet uit jouw eigen hand, doe dan aan bronvermelding en check of je het bericht of media mag plaatsen. Denk aan het Auteursrecht.

De berichten en media welke door de leden zijn geplaatst op het Centerparcs-Forum zijn na het plaatsen hiervan op het Centerparcs-Forum eigendom van het Centerparcs-Forum.

Op geregelde tijden ontvangt u een nieuwsbrief als lid van ons forum.

Het Centerparcs-Forum is- en blijft onafhankelijk. Dat Centerparcs extra aandacht heeft is echter onvermijdelijk.

Veel plezier!


Deze overeenkomst is opgesteld op 23 april 2017 en vervangt eerdere registratieovereenkomsten.