Center Parcs Forum

Center Parcs => Ervaringen & Vragen => Topic gestart door: cinderella op 6 juni 2017, 21:02:40

Titel: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: cinderella op 6 juni 2017, 21:02:40
Ik zou ff bellen met de friendslijn.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: desireew op 6 juni 2017, 22:35:16
Dat is geen probleem. Als je een dagje ofzo van het park afgaat moet je wel je cottage sleutel laten zien als bewijs dat je al betalend gast bent. wij nemen de scooters altijd mee in de auto en gaan dan dagjes weg daarmee. de scooters zetten wij altijd achter het huisje maar bij velen is er ook een fietsenrek voor om ze aan vast te maken
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: weegschaaltje op 8 juni 2017, 09:30:04
Even bellen naar CP om dit op te lossen, dit zijn twee boekingen vandaar twee maal de kosten.  Ik lees hier op het forum dat mensen vaak bewust twee boekingen doen en niet één lange (langer dan een week in één boeking kan trouwens enkel telefonisch, kan je niet online boeken) omdat ze dan een tussentijdse schoonmaak hebben + evt. 2 x Activiteitenvouchers.

Dus gewoon even bellen met CP, uitleggen en dat wordt wel oggelost.

En opgemaakte bedden zitten inbegrepen in Premium dus dat is geen extra kost.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: nicole74 op 22 juni 2017, 20:55:17
Ik ga al jaren een midweek en een week en we moeten ook altijd telefonisch reserveren en betaal dan ook alles dubbel! Bij Landal kan je gewoon 11 dagen boeken en betaal je alles is keer...

Maar oke, als mijn midweek erop zit ga ik fijn mijn 2e welkomstkoffertje halen en het beddengoed en daar doen ze niet moeilijk over, ik geef op de 1e dag van aankomst ook aan dat ze niet hoeven komen te poetsen en ze er een vermelding van moeten maken dat het een dubbele boeking is anders staan ze op je vertrek dag aan je deur, zelf nog niet meegemaakt wel al gelezen..
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Ccmel op 23 juni 2017, 12:12:32
dubbele voorkeursligging en dubbele reservatiekosten betalen blijft wel je reinste diefstal van cp.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Friesje op 17 juli 2017, 16:08:49
Vorige week een erg fijne vakantie gehad in Het Heijderbos! Een zeer mooi park met voldoende activiteiten. We verbleven in een 2-pers premium 806 maar hier waren we minder over te spreken! Bij aankomst gingen we al eerste stofzuigen en een schoonmaken aangezien het er muf rook en er overal stof lag. Maar goed we hadden schoongemaakt en dachten dat het wel goed zat.. Elke keer als we weer terugkwamen in het huisje deden we telkens als eerste de buitendeur open, anders rook het erg raar....

Tot op die avond...

10 uur s'avonds zien we 2 muizen lopen. Half in paniek hebben we de receptie gebeld en binnen 5 minuten waren we overgeplaatst naar een 8-pers huisje 301 wauw en wat was die schoon! Toch nog 2 nachten in een schoon huis kunnen verblijven.

Tot onze spijt was er op de dag van vertrek nog niets gedaan aan de muizen in huisje 806, ik vrees dus voor de mensen die na ons in dit huis komen. Mocht dat iemand van dit forum zijn, de 2 muizen wonen onder de tv
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: PressAnyKey op 17 juli 2017, 21:20:04
Wij gaan in september naar Heijderbos, 2 persoons cottage (hoop toch niet op 806  :o :o)

Ik kan geen informatie vinden over de sauna. Zit deze in aqua mundo? of bij Arovite?
Weet iemand wat de openingstijden zijn en kosten? Of kan een foto van een prijstlijst/openingstijden posten?

Ik ben erg benieuwd naar het parc. We hebben lang getwijfeld of we nog een mystery centerparcs zouden doen of rechtstreeks boeken.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Renita op 8 augustus 2017, 17:51:06
Tijdens ons komende verblijf in Heijderbos hebben we misschien een dagje een vriendinnetje mee van onze dochter. We zouden dan ook graag naar ofwel het zwembad of de jungledome willen maar vind een extra kaartje voor die twee uurtjes zwemmen/spelen wel beetje gortig gezien het om twee kindjes van 5 en 1 van 3 in totaal gaat. Zou die van 3 nog gewoon op de arm mee naar binnen kunnen?  Of is er een goedkopere optie voor bezoek?
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: maria op 8 augustus 2017, 18:40:44
Gewoon doen. Kindje op de arm en dan door de draaipoortjes.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Yvette06 op 8 augustus 2017, 22:20:37
Wij willen in oktober misschien nat heijderbos. Maar Wat is verschil tusse  vip en eden vip behalve de extra badkamer??
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Lasu op 25 september 2017, 06:53:47
We zijn nu een week in het heijderbos geweest en ondanks m ik n longontsteking heb ik een prima week gehad! Al vielen mij wel een paar dingen op! Aller eerst vind ik dat ondanks het niet mocht bizar veel auto's op het park staan zonder invalide kaart! Hier werd ook niks aan gedaan! Het was bij ons net en wagenpark! Ook vond ik het huisje donker en slecht verlichting hebben! Soms zat je overdag met alle lampen aan en dan wasmachine het nog donker helaas!
Verder vond ik h weer terug erg jammer dat bij de bowling niet een beetje meer aangekleed Is als kroeg het Is het wel al bijna alleen je mist nog wel wat! Ik kwam daar regelmatig mannen tegen die een biertje kwamen doen savonds en waren het hier mee eens!zelfs de barman had het idee dat er meer uit te halen viel. Het Is nu een in en uitloop hok waar je niet ff lekker aan de bar kan zitten! Dat kon ook niet want het hebt geen eens barkrukken.

Ondanks dat heb ik echt een prima week gehad in onze vip cottage zag alles er netjes en verzorgd uit!   
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Renita op 19 december 2017, 04:00:55
Afgelopen November een week mogen verblijven op het heijderbos!

Wat een heerlijke week hebben we gehad. Cottage 502, 4 persoons VIP extra kan ik absoluut aanbevelen mits je jonge kinderen hebt of het niet erg vind direct op de speeltuin uit te kijken. De ligging is perfect, geen doorloop, vijf minuutjes naar de market dome, alles lekker rustig.  De cottage ligt aan een doodlopend straatje met 2 speeltuinen.

502 heeft twee ruime slaapkamers, een Finse sauna en twee badkamers. Een met bad en de andere een inloop/regen douche. Hoewel er plaats voor was had geen van beiden en tweede toilet.

Achterzijde cottage redelijk privé, wij hebben geen last gehad van andere gasten en hoewel het november was, was het park bijna volledig bezet tijdens het weekend.

Minpuntjes aan de cottage: wij vonden de bank niet zo lekker zitten, sommige kussens te hard of gewoon niet prettig. De vuilnis bak past niet op de enige logische plaats ervoor en zwierf ons gehele verblijf door de keuken en stond overal in de weg. Afwerking keuken had beter gekund, nog delen van de oude aankleding die best vervangen hadden kunnen worden tot een meer passend geheel. Verder geen aanmerkingen.

De kinderen vonden de kinderboerderij erg leuk, de geitjes vonden het best leuk een beetje aangehaald te worden en een van de konijntjes ook, de rest was vooral kijken met de ogen niet met de handen.

Aquamundo erg leuk, kindergedeelte vind ik zelf wat minder, klein, beetje teveel verscholen. De kinderen zelf vonden het geweldig en daar gaat het uiteindelijk om. De grote groene glijbaan was favoriet bij beiden. Toch mis ik iets in deze aquamundo, hij blijft toch een beetje achter bij andere parken die wat meer met de tijd mee lijken te gaan.

Restaurant enkel buffet gedaan, personeel erg vriendelijk, kwaliteit eten goed en genoeg keuze.

Verder hadden we nog het jungledome ontbijt. Mijn man was geen fan maar wij wel. Omdat het weekend zo druk was op het park kozen wij voor de donderdag en waren dus de enige gasten. Eitjes mogen wel iets langer in het water!!  We hadden alle aandacht van de aanwezige vogels, sommigen waren behoorlijk brutaal! Dit zorgde af en toe voor hilariteit.

We hebben echt een top week gehad en ik zou deze cottage gerust weer kiezen.

Daarnaast hadden we nog cottage 514, 4 persoons premium. Ook deze cottage voldeed aan alle verwachtingen, vond hier zelf het uitzicht wat mooier, en je ziet nog eens wat langs komen op de achter gelegen weg. Cottage oogt wat klein maar was zeer zeker goed te doen. Heb zelf niet geslapen in deze cottage dus kan er verder weinig over vertellen.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: JokeV op 30 december 2017, 15:19:45
vraagje: Ik was wat aan het rondkijken op het parkplan. Wij gaan samen met mijn ouders op vakantie, maar hebben liever 2 huisjes. Nu dacht ik eventueel aan een 2 persoons VIP voor mijn ouders en een kindercottage voor ons. Zie ik het dan goed dat in zone 5 een bruggetje is zodat je makkelijk van cottage 116 naar de kindercottages kan?
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: wesleyyyb op 1 januari 2018, 15:09:23
In Maart willen wij een weekendje naar CP, onze ogen zijn nu gericht op Het Heijderbos op een VIP Eden Cottage, is dit in werkelijkheid echt een verbetering tegenover de gewone VIP huisjes? Als wij de foto's zien wel, ben graag benieuwd naar jullie ervaringen.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: maria op 1 januari 2018, 18:10:50
Persoonlijk vind ik het wel echt een verbetering, zeker in het Heijderbos waar de andere vips wel wat verouderd zijn. De Edens zijn heel mooi en veel recenter gebouwd.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: mrs Bibi op 1 januari 2018, 20:20:01
vraagje: Ik was wat aan het rondkijken op het parkplan. Wij gaan samen met mijn ouders op vakantie, maar hebben liever 2 huisjes. Nu dacht ik eventueel aan een 2 persoons VIP voor mijn ouders en een kindercottage voor ons. Zie ik het dan goed dat in zone 5 een bruggetje is zodat je makkelijk van cottage 116 naar de kindercottages kan?

Als ik de plattegrond bekijk zie ik ook een brugje. Dat maakt de afstand heel kort tussen de 2 type cottages.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: weegschaaltje op 2 januari 2018, 14:27:27
In Maart willen wij een weekendje naar CP, onze ogen zijn nu gericht op Het Heijderbos op een VIP Eden Cottage, is dit in werkelijkheid echt een verbetering tegenover de gewone VIP huisjes? Als wij de foto's zien wel, ben graag benieuwd naar jullie ervaringen.

Op HB zijn de Eden Vips heel mooi en goed gelegen, verbleef er zelf nog niet maar staat op mijn (lange) wenslijst.  Het enige nadeel vind ik dat de sauna buiten is.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: quincyjongeleen op 6 januari 2018, 17:28:54
Is Cottage 262 een beetje verstopt in de natuur?
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Msbkt op 17 januari 2018, 11:19:41
Aankomend weekend gaan wij naar Heijderbos. Weet iemand of we daar ook ergens Ajax-Feyenoord kunnen kijken?
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: belinda op 17 januari 2018, 23:09:39
In de Action Factory (vroeger de sporthal) zijn wel eens sport wedstrijden te zien geweest , of dat nu zo is weet ik niet. Ik zal het even voor je proberen na te gaan , als ik iets meer weet kom ik er op terug.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Msbkt op 18 januari 2018, 06:29:24
Super! Dank je!
Ik meen dat ik ergens gelezen heb dat er bij de bowlingbaan een scherm zou hangen waar de eredivisiewedstrijden via Fox op te zien zijn, maar ik weet niet meer waar ik dat gelezen heb en of dat een oud bericht was.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: belinda op 18 januari 2018, 13:23:03
Ik heb al een positieve reactie terug gekregen : de wedstrijd zal op groot scherm in de Old Barn te zien zijn.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Msbkt op 19 januari 2018, 15:18:46
Ah, super!!! Heel erg bedankt voor het navragen!! We vertrekken nu!
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Nel19883 op 31 januari 2018, 22:41:36
Hoi iedereen

We gaan al enkele jaren naar CP, maar we zijn nog nooit naar het Heijderbos geweest. Is het park de moeite voor twee meisjes van 5 en bijna 4 jaar? We hebben een kinderbungalow geboekt (nummer 540). Iemand ervaring met deze cottage of dit type bungalow?

Alvast bedankt!
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: weegschaaltje op 1 februari 2018, 09:29:38
Hoi iedereen

We gaan al enkele jaren naar CP, maar we zijn nog nooit naar het Heijderbos geweest. Is het park de moeite voor twee meisjes van 5 en bijna 4 jaar? We hebben een kinderbungalow geboekt (nummer 540). Iemand ervaring met deze cottage of dit type bungalow?

Alvast bedankt!

HB is een heerlijk park met een fijn zwembad, goede horeca (wij zijn vorig jaar kort na elkaar naar HB en Meerdal geweest en het verschil in kwaliteit van eten was toch wel groot).  Ook Jungle Dome is leuk voor de kids, die van ons (toen 7,7 en 9) hebben zich daar uren geamuseerd. Als je dochters van paarden houden, er is een manege naast het park (je kan er te voet naartoe).  Kinderentertainment vonden onze kids ook top.
En voor de mama: de wellness daar kan ik je aanbevelen.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Nel19883 op 2 februari 2018, 18:42:36
Bedankt voor de informatie! Ik ga me zeker eens informeren over de wellness, bedankt voor de tip!

Iemand die me verder iets kan vertellen over de kinderbungalow?
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: kimmos90 op 3 maart 2018, 21:27:35
hoi hoi

een vraagje de jungle dome moet je daar nu wel of niet voor betalen als je verblijft in een huisje zo ja wat is de prijs pp ?
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: belinda op 3 maart 2018, 21:40:52
Voor de Junle Dome hoef je niet te betalen als je een cottage op het park hebt. De entree werkt met je zwembad pasje.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: kimmos90 op 3 maart 2018, 21:47:17
oke bedankt
het was een beetje verwarrend omdat er bij de activiteiten niet stond dat het inbegrepen was en bijvoorbeeld het aqua mundo wel hetzelfde voor de kinderbroerderij  ;)
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Wes_210 op 6 juni 2018, 10:38:35
Hallo allemaal,

We hebben het idee gekregen om in de herfstvakantie naar dit park te gaan.
2 persoons premium (Normaal geen EDEN).
Zijn er mensen met ervaringen dan wel tips voor welk huisje te kiezen??

Alvast bedankt!!
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Ceetje op 6 juni 2018, 11:49:17
Hallo allemaal,

We hebben het idee gekregen om in de herfstvakantie naar dit park te gaan.
2 persoons premium (Normaal geen EDEN).
Zijn er mensen met ervaringen dan wel tips voor welk huisje te kiezen??

Alvast bedankt!!

Wij zaten vier jaar geleden aan het water in een eden vip en aan de overkant waren er 2p vips en premiums. Deze lagen minder open, wat donkerder tussen de bomen dus, maar denk wel dat ze het water zagen. Er loopt ook een wandelpadje langs het water, komt uit aan de speeltuin naast de marketdome. Dus rustig gelegen en kortbij zwembad/marketdome. Cottagenummers van 809 tot 814.
Ik ken het prijsverschil niet, maar is een 2p vip niet interessanter? Zag bij onlinefoto's dat deze al mooi gerenoveerd zijn en gratis wifi plus dagelijks gratis broodjes aan cottage maakt prijsverschil met premium al kleiner.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Wes_210 op 8 juni 2018, 13:02:09
Wij zaten vier jaar geleden aan het water in een eden vip en aan de overkant waren er 2p vips en premiums. Deze lagen minder open, wat donkerder tussen de bomen dus, maar denk wel dat ze het water zagen. Er loopt ook een wandelpadje langs het water, komt uit aan de speeltuin naast de marketdome. Dus rustig gelegen en kortbij zwembad/marketdome. Cottagenummers van 809 tot 814.
Ik ken het prijsverschil niet, maar is een 2p vip niet interessanter? Zag bij onlinefoto's dat deze al mooi gerenoveerd zijn en gratis wifi plus dagelijks gratis broodjes aan cottage maakt prijsverschil met premium al kleiner.

Dag Ceetje,

Dank voor je snelle reactie en tips, ga ik zeker naar kijken.
Het prijsverschil tussen een premium en een VIP is toch snel een €200,- en dat is weer net beetje te veel van het goede.

Toch bedankt!
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: fred_33jr op 8 juni 2018, 17:21:42
Ik vind de bungalows in het HB oud en zeker de comfort en premium. Dan kun je beter naar de eemhof, PZ. Daar zijn ze beter.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: djpeter op 13 juli 2018, 21:45:22
Hi,

Heeft er iemand een plattengrond van de appartementen van het Heijderbos, of weet iemand welke nummers en grenzen met een tuin aan het meer?

Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Mariëtte op 14 juli 2018, 08:01:52
Hoi djpeter,

Ik heb even gekeken tussen mijn foto's en wel een plattegrond van de appartementen gevonden van de 1e verdieping.
Ook die van de begane grond gevonden, alleen juist die foto is te onscherp helaas.

Het is trouwens wel apart want als je binnenkomt bij de ingang van de appartementen in de Market Dome dan ga je
met een trap naar beneden voor de appartementen die op de begane grond liggen (nrs.1 t/m 13). Die liggen dus
lager dan de Market Dome.

Ik verbleef een keertje in nr.013. Dit appartement ligt sowieso niet met een tuintje aan het grote meer. Deze ligt
aan een patio/pleintje. Dit nummer valt dus al af.

Ik vermoed dat je deze appartementen bedoelt? Hoe er wel rekening mee dat je tegenover Cool Factor zit met het
tuintje.

Appartementen met een tuintje bij het meer.
(https://i.imgur.com/1bpubkw.png)

Ik ga het voor je navragen!

Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: djpeter op 14 juli 2018, 14:34:21
Bedankt .....
Dat de Cool factor er voor zit is geen probleem.
Ik ga met mijn zoontje en dan kan hij zelf naar de speeltuin lopen, en daar een beetje buiten spelen.
Die binnen plaats is met een beetje pech 1 groot rokers plein en je zit nog een soort gevangen ook.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Mariëtte op 14 juli 2018, 18:47:26
Hoi djpeter,

Ik heb nog geen antwoord gehad van Het Heijderbos, maar dat zou
ook wel snel zijn want het is nog weekend.

Ik heb wel op de telefoon van mijn man een goede foto gevonden
van een plattegrond. Ik heb zelf gekeken hoe het volgens mij zit
met de appartementnrs. op de begane grond.

Ik heb zelf de nummers ingevuld. Ik kan je geen garantie geven dat
het correct is. Maar het kan bijna niet anders zover ik heb kunnen
ontdekken.

Het is even wachten op het antwoord van Het Heijderbos. Dan weten
we het zeker.

Appartementen op de begane grond.
(https://i.imgur.com/S9wpcFU.png)
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: djpeter op 14 juli 2018, 22:18:52
Bedankt  :)
Dan moet het met nr 4 en 5 altijd goed zitten, ook al lopen de nrs iets anders.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Mariëtte op 16 juli 2018, 14:20:05
Hi,

Heeft er iemand een plattengrond van de appartementen van het Heijderbos, of weet iemand welke nummers en grenzen met een tuin aan het meer?

Hoi djpeter,

Ik heb inmiddels antwoord gekregen van Het Heijderbos. Een plattegrond van de appartementen is helaas
niet beschikbaar, wel vertelde ze mij dat appartementnummers 1 en 2 richting het meer uitkijken. Daar
bevindt zich ook het Laser Battle.Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: djpeter op 17 juli 2018, 16:36:01
We hebben nr 2 vast gelegd voor een midweekje van 23 juli
( zal gelijk een beetje op de liggen van de andere nummers letten, mochten er weer vragen over komen )
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Mariëtte op 18 juli 2018, 14:29:56
Hoi djpeter,

Fijn! Zo komen we weer meer te weten over de ligging van de verschillende appartementnummers.
Alvast super bedankt dat je dit wilt doen :D!

Een hele fijne vakantie toegewenst!
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Debbietje op 18 juli 2018, 22:05:30
Weer er toevallig iemand wat de kostprijs is van een e-car(6-persoons) voor een midweek?  Ik weet dat ik het naar het park moet bellen om te reserveren. Maar had graag de prijs al geweten. Van de 4 volwassenen zijn er 3 die sinds gisteren rust moeten nemen op doktersvoorschrift. Maandag komen we al aan op het park. Het gaat een vakantie worden op nooit te vergeten. Dat staat vast haha!
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Mariëtte op 18 juli 2018, 22:25:08
Hoi Debbietje,

Dit is de prijslijst van het Cycle Center van september 2017.

(http://www.centerparcsforum.nl/beeldbank/albums/userpics/10001/Golfkarhuur_Het_Heijderbos.png)

(http://www.centerparcsforum.nl/beeldbank/albums/userpics/10001/Golfkarhuur_Het_Heijderbos_2.png)
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Debbietje op 19 juli 2018, 06:28:20
Dank je wel Mariëtte! Ik ga straks maar even bellen en hopen dat er nog 1 vrij is. Het is echt wel een noodzaak nu.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Dizzy op 27 juli 2018, 11:58:06
Hoi allen,


Wij gaan dit weekend naar Aquamundo, en graag zou ik een 6 pack radlers meenemen, ik vind het bier daar niet lekker.
Als ik dit meeneem in een koeletas, krijg ik daar problemen mee?

Bedankt !
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Ona1991 op 27 juli 2018, 13:47:07
Hoi allen,


Wij gaan dit weekend naar Aquamundo, en graag zou ik een 6 pack radlers meenemen, ik vind het bier daar niet lekker.
Als ik dit meeneem in een koeletas, krijg ik daar problemen mee?

Bedankt !
Wij zijn vorige week gaan zwemmen bij erperheide en daar hadden ook redelijk wat mensen een koeltas(je) bij. Dus ik vermoed niet dat ze er een probleem van maken, zolang je maar geen halve koelkast meesjouwt.  :P
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: djpeter op 27 juli 2018, 18:48:31
Glazen flessen mag je officieel niet meenemen in het zwembad, of ze er echt van zeggen is een 2de.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Ona1991 op 27 juli 2018, 18:57:26
Glazen flessen mag je officieel niet meenemen in het zwembad, of ze er echt van zeggen is een 2de.
Klopt maar Dizzy spreekt van een sixpack, dus ik ga er vanuit dat hij blikjes bedoelt?
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: JolandaB op 8 oktober 2018, 21:56:46
Heeft er iemand hier ervaring met de hotelkamers op heijderbos? Is het haalbaar om hier een simpele maaltijd te bereiden (lees pasta bolognese, noedels met sate, pannenkoeken, enz)? Ik vind buiten de deur eten helemaal niet erg, maar mijn zoon vindt het vaak wel fijn om af en toe even rustig te kunnen eten zonder te veel andere mensen om hem heen. Ivm de afstand en de kou (zoon heeft vaak gewrichtspijn) leek een hotelkamer ons wel ideaal.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Mariëtte op 9 oktober 2018, 07:59:57
Hoi JolandaB,

Het is goed mogelijk om een eenvoudige maaltijd klaar te maken in het hotelappartement.
Alles is aanwezig om te kunnen koken.

Het keukentje.
(https://www.centerparcsforum.nl/beeldbank/albums/userpics/10001/P1190689.png)

(https://www.centerparcsforum.nl/beeldbank/albums/userpics/10001/P1110765.png)

(https://www.centerparcsforum.nl/beeldbank/albums/userpics/10001/P1200185.png)

(https://www.centerparcsforum.nl/beeldbank/albums/userpics/10001/P1200186.png)

Er is een gewone magnetron aanwezig in één van de
keukenkastjes.

(https://www.centerparcsforum.nl/beeldbank/albums/userpics/10001/P1200183.png)

Een kleine koelkast (zonder vriesvakje).
(https://www.centerparcsforum.nl/beeldbank/albums/userpics/10001/P1110767.png)

(https://www.centerparcsforum.nl/beeldbank/albums/userpics/10001/P1190686.png)

(https://www.centerparcsforum.nl/beeldbank/albums/userpics/10001/P1200182.png)

Bij het hotelappartement is het onbtijt bij  Evergreenz inbegrepen. In het mapje met papieren
zitten vouchers voor het ontbijt.

Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: JolandaB op 9 oktober 2018, 09:17:18
Super, bedankt voor je uitgebreide reactie. Echt uitgebreid koken doe ik toch niet als ik op vakantie ben, maar dat we even iets makkelijks klaar kunnen maken is wel ideaal. Ik vind de hotelkamers in vergelijking met de 2 persoons cottages overigens echt goedkoop. Vooral omdat er ook ontbijt en opgemaakte bedden e.d. bij in zit.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Reginald40 op 10 oktober 2018, 09:49:41
Ik ga dit weekend naar Het Heijderbos. Heeft iemand toevallig een foto's van 2 persoons premium cottage 835? We vieren daar ons trouwdag op 12 oktober. Het wordt mooie weekend daar.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: jeroom op 10 oktober 2018, 19:03:12
Laat ons dan hopen dat de zon ook van de partij is
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: JolandaB op 15 oktober 2018, 19:06:33
Ik ga volgende week een midweek naar Heijderbos. Vooralsnog lijkt het erop dat we appartement nr 29 krijgen. Weet iemand toevallig op welke verdieping dat is?
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Mariëtte op 15 oktober 2018, 20:50:01
Hoi JolandaB,

Appartementnr.029 ligt op de 2e verdieping.

(https://www.centerparcsforum.nl/beeldbank/albums/userpics/10001/P1190715.png)

Een fijn verblijf toegewenst!

Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Tom... op 16 oktober 2018, 21:30:40
Staat er serieus nog "parc plaza" op die bordjes?!  ;D

Gaaf!
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Reginald40 op 16 oktober 2018, 21:35:03
Ik ben afgelopen weekend op Het Heijderbos geweest en ik zag ook in wc's bij Grand Café een bekende kleine witte tegeltjes die ik ook op Landal De Lommerbergen had gezien in badkamer van bungalow waar ik heb gelogeerd. Alles op dit park heeft oude elementen, je krijgt een spontane nostalgische gevoel op dit park.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Mariëtte op 16 oktober 2018, 21:45:29
Staat er serieus nog "parc plaza" op die bordjes?!  ;D

Gaaf!

Ja, die bordjes met Parc plaza erop hangen nog steeds bij de appartementen.
Ik moest eerst drie keer in mijn ogen wrijven, maar het is echt zo 8)!
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Tom... op 17 oktober 2018, 20:30:57
Ja, die bordjes met Parc plaza erop hangen nog steeds bij de appartementen.
Ik moest eerst drie keer in mijn ogen wrijven, maar het is echt zo 8)!

Fantastisch! Dan hangen die daar zo'n jaar of 15 verkeerd en niemand die eens denkt "goh, die term gebruiken we toch al een tijdje niet meer"  ;D
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: Reginald40 op 18 oktober 2018, 09:21:32
Op Landal De Lommerbergen en Het Vennenbos worden de termen "Parc Plaza" en "Bungalow" nog steeds in gebruik genomen. Maar ik vind Het Heijderbos wel erg op Het Vennenbos lijken.
Titel: Re: [Ervaringen & Vragen] Het Heijderbos ( Deel 7 )
Bericht door: zoeperzazke op 18 oktober 2018, 17:48:14
Wat heerlijk! Ik zeg zelf stiekem ook nog steeds als ik op CP ben 'kom, we gaan even naar de plaza'..... <3 Nostalgie <3