Uitreiking Awards 2019

De feestelijke uitreiking van de CenterParcs-Forum-Awards 2019


Uitreiking Center Parcs-Forum-Awards 2019

Ouddorp, 23 april 2019

Port Zélande heeft op dinsdag 23 april 2019 de
Center Parcs-Forum-Award in ontvangst genomen in de categorie “Leukste Bungalowpark”.

Stefan Dubbeling (General Manager) en Rob Snel (Food Operations Manager) namen de Award tijdens de feestelijke bijeenkomst in ontvangst van Jacques de Groen (Eigenaar Center Parcs-Forum).

“Fantastisch dat wij deze Award in ontvangst mogen nemen
Qua coaching en mentoring van het Center Parcs- en Albron personeel hebben wij grote stappen gezet op het gebied van gastheerschap en gastbeleving. Ook de renovatie van alle cottages, appartementen en Market-Dome maakt dat wij klaar zijn voor de toekomst.”, aldus Stefan Dubbeling.

Rob Snel vult aan: “De gastbeleving in onze Outlets/Restaurants en onze hoge standaarden sporen ons voortdurend aan om de lat steeds hoger te leggen. Dat de gasten bij ons terugkomen is geen automatisme, maar een uitdaging, om ons beste beentje steeds voor te zetten. Dit doen wij door iedere dag opnieuw smaakvolle en bijzondere herinneringen te creëren”.

Het Center Parcs-Forum is daarom tot het inzicht gekomen om mede namens de 7000 leden van het Center Parcs-Forum aan Port Zélande, de Center Parcs-Forum-Awards 2019 toe te kennen in de categorie “Leukste bungalowpark

Het Center Parcs-Forum is een website ván en vóór Center Parcs liefhebbers, gerund door vrijwilligers en is onafhankelijk van Center Parcs Europe en de Groupe Pierre et Vacances.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.