CENTER PARCS SLUIT MEERJARIG CONTRACT MET GROHE

Center Parcs heeft deze week het startsein gegeven voor een meerjarig partnership met Grohe, een internationaal toonaangevende leverancier van sanitaire producten en innovatieve toepassingen op het gebied van water.

Het partnership is officieel bekrachtigd door Pascal Ferracci, CEO van Center Parcs Europe, en Rogier van Dis, Regional Director GROHE Benelux.

Innovatie.

Grohe introduceert haar meest duurzame en innovatie producten zoals slimme douchesystemen en waterbesparende douchekoppen, kranen en toiletten in de vakantieparken van Center Parcs in Nederland, België en Duitsland. De uitrol vindt gefaseerd plaats, bij vernieuwing van bestaande parken en bij de bouw van nieuwe vakantieparken.

Water experience in de Aqua Mundo.

Een heel bijzondere en tastbare innovatie is de Grohe Water Experience in de waterwereld van de Aqua Mundo. Bij de entrees van de Aqua Mundo maken gasten straks kennis met een unieke waterbeleving. Zij kunnen hier genieten van de allernieuwste technieken op het gebied van water. Zo kunnen zij bij de ‘SmartControl douchesystemen’ – een luxe,multifunctionele douche – met één druk op de knop voor een programma van hun voorkeur kiezen: Variërend van een heerlijke regendouche, een ontspannende douche of een verfrissende massagedouche.

Sense Guard waterbesturingsysteem.

In diverse parken van Center Parcs wordt het Grohe Sense Guard waterbesturingsysteem geïntroduceerd. Dit is een slim beveiligingssysteem dat tussen de waterleiding wordt gemonteerd en in een vroeg stadium kleine of grote waterlekkages of een gebroken waterleiding signaleert, waardoor bij lekkage direct de watertoevoer wordt afgesloten. Hierdoor wordt grote waterschade voorkomen en daardoor uiteindelijk ook water bespaard.

Duurzame samenwerking.

Grohe streeft met Center Parcs naar een duurzame samenwerking op lange termijn en we delen haar ambities op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Zo investeren we voortdurend in de allerlaatste technologische oplossingen die zorgen voor een maximaal comfort, een ultieme beleving én die goed zijn voor het milieu”, zegt Rogier van Dis, Regional Director Grohe Benelux. “We hebben er alle vertrouwen in dat we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de missie van Center Parcs om een nieuwe standaard te zetten in beleving, verblijf en comfort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.