PERSBERICHT: CENTER PARCS LIMBURGSE PEEL VIERT OPENING NA GROTE VERNIEUWING

Capelle aan den IJssel, 12 oktober 2018 – Center Parcs Limburgse Peel in het Limburgse America heropende vandaag, na een volledige vernieuwing, officieel haar deuren. Alle 500 cottages zijn inmiddels voorzien van een fris en eigentijds interieur. Het park werd vandaag door wethouder Eric Beurskens en General Manager Kees Luijbregts heropend.

Gerestyled.

De centrale faciliteiten, zoals de Market Dome en het Aqua Mundo, zijn gerestyled. De centraal gelegen Market Dome heeft voortaan een nieuw uiterlijk met een mooie bamboekoepel, meer flora en fauna en sfeervolle decoraties. Het vormt het hart van het vakantiepark waar gasten in een aangename omgeving samen kunnen komen in één van de vernieuwde restaurants of kunnen shoppen bij de Daily Foodstore, de Fashion Store en de Toys & Souvenirs. Je vindt hier ook de vernieuwde bowling. Daarnaast heeft de snackbar een trendy look gekregen en is omgedoopt tot Frites Affairs.

Insektenhotel.

Tijdens de heropening van het park, werd op de nieuwe speel- en belevenispromenade ook het insectenhotel geïntroduceerd. Het hotel is een plek waar verschillende insecten zoals dag- en nachtvlinders een nieuw leven krijgen en kunnen overwinteren. Center Parcs hoopt mens en natuur door middel van het insectenhotel samen te brengen.

Je kunt in Limburgse Peel kiezen voor een verblijf in een vernieuwde Comfort- of VIP-cottage. De (half)vrijstaande cottages staan middenin het bos en bieden volop privacy. Het nieuwe Business Center met vergaderzalen maakt Limburgse Peel ook een geschikte locatie voor vergaderingen en/of andere evenementen.

In dit topic vind je informatie en foto’s van de vernieuwingen op Center Parcs Limburgse Peel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.