Onze nieuwste videoproductie, bijzondere beelden uit 1990 van 3 Center Parcs parken, + prijsvraag is nu te bekijken op ons YouTube kanaal!

BIJZONDERE BEELDEN UIT 1990 VAN 3 CENTER PARCS PARKEN + PRIJSVRAAG.

Onze vloggers Marco & Marisca zijn in de archieven gedoken en hebben bijzonder én uniek beeldmateriaal gevonden uit 1990 van 3 Center Parcs parken en zij hebben er deze prachtige video van gemaakt! Welke parken het zijn is de (prijs)vraag!!

Bekijk deze prachtige video HIER

PRIJSVRAAG

Doe mee met de prijsvraag, dan maak je kans op het prachtige Center Parcs boek, 50 jaar Vernieuwend Vakantie Vieren + 2 kaartjes voor de Aqua Mundo van Center Parcs Park Zandvoort!

Vergeet niet een duimpje omhoog  te doen voor deze video  en abonneer op ons YouTube kanaal   Zo blijf je altijd op de hoogte van onze nieuwste video’s!!

 

 

 

2 comments on “Onze nieuwste videoproductie, bijzondere beelden uit 1990 van 3 Center Parcs parken, + prijsvraag is nu te bekijken op ons YouTube kanaal!

  1. Beste Remco,

    Alleen als je het antwoord plaatst onder de YouTube video, abonneert op ons YouTube kanaal en de video deelt op Facebook, maak je kans op de te winnen prijs.

    Alvast bedankt en succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.