CenterParcs Hochsauerland nieuws.

Een investeringsmaatschappij koopt een groot deel van het onroerend goed van Centerparcs Hochsauerland in Medebach. De parkmanager (Boris Ege) ziet nu kansen om de modernisering van het park eerder te starten dan was gepland.

Het vastgoedbedrijf “Lagune” verwierf 339 van de 548 cottages, de 120 hotelkamers, de MarketDome en de Aqua Mundo van Groupe Pierre & Vacances.
De resterende 209 vakantiehuizen worden verkocht aan particuliere investeerders waar grote belangstelling voor is, vooral vanuit de regio.

“We zijn blij dat de renovaties in Park Hochsauerland nu kunnen beginnen in april 2018,” zegt Frank Daemen, Managing Director CenterParcs Duitsland: “Dankzij ons partnerschap met Lagune kunnen we nu beginnen met het volledige renovatie- en moderniseringsproces en het park nóg aantrekkelijker maken voor al onze gasten in de nabije toekomst!”

Wat wordt er gemoderniseerd? “Om aan de stijgende vraag naar hoogwaardige accommodaties te voldoen, zullen we het aantal VIP- en Premium cottages verhogen”, zegt Ege. Daarnaast worden de wellness- en saunaruimte vergroot en gemoderniseerd.
De Aqua Mundo wordt voorzien van nieuwe kleed- en doucheruimtes en krijgt een nieuwe glijbaan. De Market-Dome wordt volledig gerenoveerd naar de eisen van deze tijd. Er zullen in de toekomst een kinderboerderij en een soort Kidsfactory voor kinderen worden gerealiseerd. Daarnaast komen er indoorgolfbanen, een klimhal en een hoog touwenparcours. De bowlingbanen onder het Sportcafé gaan gemoderniseerd worden. En de minigolfbaan buiten zal worden vernieuwd. Daarnaast krijgen de supermarkt en shops een make-over. en worden verder er ook nieuwe concepten voor de restaurants ontwikkeld.

Bron: Westfalenpost | Nederlandse vertaling: Centerparcsforum

2 comments on “CenterParcs Hochsauerland nieuws.

  1. Is er al duidelijk wanneer alles gerenoveerd is?
    Wanneer de kinderboerderij geteerd is een de kidsfactory?

    Ik kan een timeline van 2018 vinden maar niet van 2019 met de plannen voor hochsauerland.

  2. Hallo Kuster, Op ons forum komen de up-dates te staan. We proberen de laatste nieuwsberichten bij te houden. Zoals vaak het geval is. is er een eind datum nog niet echt duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.