Nieuws van Centerparcs!

Nieuwsbrief: Centerparcs juli

  • Centerparcs wint TOP-Award tijdens Raad van Kinderen Awardshow
  • Kids Climate Conference 2017 in Centerparcs Erperheide
  • NIEUW! Ontdek Center Parcs Les Ardennes
  • Centerparcs ontvangt Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk
  • Update: uitbreiding activiteiten bij Centerparcs De Eemhof, Limburgse Peel en Het Meerdal.

Centerparcs wint TOP-Award tijdens Raad van Kinderen Awardshow.

Donderdag 22 juni is voor de eerste keer de Raad van Kinderen Awardshow georganiseerd in het Concertgebouw in Amsterdam. Center Parcs won tijdens deze feestelijke avond de TOP-Award. Een prijs die wordt uitgereikt aan de organisatie en Raad van Kinderen met de beste en meest gelijkwaardige samenwerking.

Elke organisatie met een Raad van Kinderen heeft een jaarverslag gemaakt van de samenwerking tot nu toe, waarin de impact, uitkomsten en implementatie van de Raad van Kinderen op de organisatie zichtbaar zijn. Zo ook door Centerparcs. Een professionele jury bestaande uit onder meer Sofie van den Enk, Jeroen Smit, Laurentien van Oranje en Diana Matroos hebben een selectie gemaakt van 9 finalisten. Voor de TOP-Award was Centerparcs één van de finalisten. Kinderen brachten uiteindelijk online hun stem uit en bepaalden dat Center Parcs met de Award naar huis mocht.

Kids Climate Conference 2017 in Centerparcs Erperheide

Na het succes van de afgelopen jaren wordt ook dit jaar de Kids Climate Conference georganiseerd door Centerparcs en het Wereld Natuur Fonds. In het weekend van 6 tot 9 oktober 2017 verzamelen 150 kinderen tussen de 8 en 14 jaar zich in Center Parcs Erperheide, om zich te buigen over duurzaamheidsvraagstukken met dit jaar als thema ‘Je bent wat je eet’.

Kinderen kunnen zich eenvoudig aanmelden door vóór 1 augustus mee te doen aan de wedstrijd op www.kidsclimateconference.nl, waarbij zij na het insturen van hun eigen Kids Climate-menu, bijvoorbeeld gemaakt met ingrediënten uit hun eigen omgeving, deelname aan de Kids Climate Conference kunnen winnen met het hele gezin!

NIEUW! Ontdek Center Parcs Les Ardennes

De Ardennen hebben nogal wat te bieden: een heuvelachtige natuur, buitensport, culinaire verrassingen en pittoreske plaatsen. Midden in deze groene omgeving ligt Centerparcs Les Ardennes: een nieuwe naam voor een compleet vernieuwd park. De ideale bestemming om weer eens echt samen te zijn op een uur rijden van Maastricht!

Met alle vernieuwingen in Centerparcs Les Ardennes wil Centerparcs haar gasten blijven verrassen en blijft zij de nieuwe standaard zetten. Om zo óók de nieuwe generatie ouders te laten ervaren hoe een verblijf in Centerparcs je niet alleen voortdurend blijft verrassen, maar het hele gezin samenbrengt.

Zo zijn er cottages voor tot wel 20 personen die helemaal vernieuwd zijn en het geweldige subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met dubbele glijbaan voor racepret. De beboste heuvels rond het park zijn ideaal voor avontuurlijke sporten als mountainbiken, klimmen en abseilen, en skiën en langlaufen in de winter. Maar je komt er ook heerlijk tot rust, wandelend of fietsend door de mooie natuur.

Centerparcs Les Ardennes opent haar deuren op 22 december 2017.

Centerparcs ontvangt Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk

Kids Vakantiegids reikt voor het derde jaar op rij het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk uit aan de beste vakantieadressen met zwemparadijs. In de categorie ‘Vakantie met subtropisch zwembad in NL, BE en DU’ hebben zowel Centerparcs De Vossemeren als Centerparcs Erperheide in België het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk ontvangen. Het in Duitsland gelegen Center- parcs Bostalsee kreeg het keurmerk in de categorie ‘Vakantie met waterspeeltuin in NL, BE, DU’.

Per categorie reikt Kids Vakantiegids vijf keurmerken uit aan de beste vakantieadressen met zwemparadijs. Wie de ultieme winnaar per categorie is, bepaalt het publiek zelf. Stemmen kan nog tot 1 juli via de website van de Kids Vakantiegids. De winnaars worden op maandag 3 juli bekendgemaakt.

Update: uitbreiding activiteiten bij Centerparcs De Eemhof, Limburgse Peel en Het Meerdal

Centerparcs is volop in beweging. Zo ook op het gebied van hun activiteitenaanbod! Zo is in Centerparcs Limburgse Peel deze maand de Adventure Golf geïntroduceerd, waar alle banen volledig in natuurthema zijn. En voor Het Meerdal staan er allerlei nieuwe activiteiten op de agenda.

Na de eerste week van juli zijn bij Centerparcs Het Meerdal namelijk ook de High Adventure Experience, Kids High Adventure, Kids Wobbly Web en de Adventure Golf voltooid. Centerparcs De Eemhof heeft sinds april een Adventure Golf, Bungee Trampoline en High Adventure Experience gekregen. Per 1 juli introduceert De Eemhof ook de Escape Room op haar park.

Check alle kortingsmogelijkheden op:

Centerparcsforum-NL

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *