Center Parcs maakt aankomsten nog flexibeler

ParkBostalsee-FerienhaeuserAccommodaties

Bij Center Parcs was er al behoorlijk wat keuze in aankomstmomenten. Vanaf nu zijn de mogelijkheden nog ruimer geworden. Van maandag tot en met zaterdag kunnen gasten aankomen waarbij het wel verplicht is een minimum van twee nachten te boeken.

Met de aanpassing van het aankomstbeleid is het ineens mogelijk om door de week een aantal dagen weg te gaan, terwijl men voorheen op het weekend aangewezen was. Vanuit Center Parcs Forum juichen we zo’n ontwikkeling enerzijds toe, anderzijds vragen we ons wel af wat dit doet met de drukte op de parken. Vooral het feit dat er elke dag auto’s op het park rijden heeft onze aandacht, er is enkele jaren geleden al aandacht voor gevraagd.

Ook zijn wij benieuwd wat dit voor invloed heeft op het prijsbeleid, bijvoorbeeld of je vakantie er duurder door is geworden, daarvoor kan je in dit topic reagerenAlle ervaringen, positief en negatief, zullen wij gebruiken om over een jaar een artikel te schrijven waarbij we de invoering van de flexibele aankomst willen evalueren. Laat dus vooral weten wat jouw ervaringen zijn.

One thought on “Center Parcs maakt aankomsten nog flexibeler

  1. Als de aankomst dagen flexibel worden is het park niet meer auto vrij.
    Als je dan pech heb komen of vertrekken er elke dag auto’s op/van het park .
    Geen slimme zet van CenterParcs.
    Waar is dan de rust ??????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.