Piratenthema in Action Factory op De Vossemeren

De Action Factory op De Vossemeren heeft sinds december 2015 een gloednieuwe uitstraling. De hotspot voor activiteiten op het park is helemaal in piratensfeer. Er is onder andere een interactieve indoor minigolf gerealiseerd waar je een balletje kan slaan tussen haaien, zeemeerminnen en een duivelskolk. Bij elke slag is er weer een ander special effect.

Stuurplezier

Wie niet zo behendig is met de golfclub is wellicht een goede stuurman. Dan kan je terecht bij de ronde zwevende bumpercars of de minicars. Met de elektrische mini-cars kan je een rondje maken over het racecircuit, terwijl de bumpercars erop gericht zijn om lekker tegen elkaar aan te botsen.

Gooien, springen, smijten en nog veel meer

Naast al deze innovaties zijn er ook twee bowlingbanen in piratenthema terug te vinden. De banen zijn kleiner, net als de ballen waarmee de kegels omgegooid dienen te worden. Verder valt er te springen op twee gethematiseerde trampolines. In het Clubhouse, dat bovenin de Action Factory gelegen is, zijn pooltafels en airhockeyspelen te vinden. Tieners kunnen hangen in de HangIn en voor wie gewoon van de Aqua Mundo wil genieten, dat kan hier ook.

2 comments on “Piratenthema in Action Factory op De Vossemeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.