Veel vernieuwingen Port Zèlande

Vaak lezen we op het forum dat Center Parcs niet meer in Nederland zou investeren. Daar zoomen we graag nog een keer kritisch op in, maar dan op een ander moment. Via diverse bronnen is duidelijk geworden dat er fors geïnvesteerd zal gaan worden in Port Zèlande. Het park maakt nu al een aantal jaar onderdeel uit van Center Parcs en ontving eerder in 2007 een grote upgrade.

Alle cottages in het nieuw

De cottages op de meeste parken zijn eigendom van Blackstone. Van deze organisatie huurt Center Parcs de cottages om ze vervolgens te exploiteren. Na een geslaagde proef op het toekomstige Center Parcs Ardennes, zal het ook op Port Zèlande anders gaan. Center Parcs koopt waarschijnlijk alle cottages terug, om ze daarna van top tot teen te verbouwen. Vervolgens worden ze, net als in Frankrijk, te koop aangeboden aan particulieren. Deze eigenaren kopen de cottages voor het rendement, zodat zij er ook iets aan overhouden. Hoe de cottages eruit gaan zien zal spoedig duidelijk worden, het gerucht gaat dat er al enige pilot-cottages klaar zijn.

De Market Dome krijgt een opknapbeurt

Al eerder kreeg de Market Dome van Port Zèlande een centraal podium, iets dat eerder nogal ontbrak. De rest van de Market Dome krijgt naar verluid een fraaie uitstraling die zich laat vergelijken met de moderne Franse parken. In het kort: minder steen, meer hout en een open en ruimtelijker beleving. Wij zijn vooral benieuwd naar het eindresultaat en hoe dit in de smaak valt bij de Center Parcs fans.

Meer nieuws volgt later

Center Parcs zal in 2015 met meer details k0men. Zodra de feiten op tafel liggen, vermelden we ze uiteraard hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.