Paul Geraeds verlaat Center Parcs Europe

Paul Geraeds (bron: Center Parcs Europe)
Paul Geraeds (bron: Center Parcs Europe)

Marketing Directeur van Center Parcs Europe, Paul Geraeds, heeft besloten het bedrijf te verlaten. Met een dienstverband van maar liefst 17 jaar vertrekt hij naar Bakker Hillegom, in zijn woorden de ‘wehkamp onder de tuinartikelen’.

Op het conto van Geraeds staan de nodige projecten en merkinitiatieven. Het internationale duurzaamheidsprogramma ‘Nature deserves a break’ en de ‘Kids Climate Conference’ zijn hier voorbeelden van. De huidige CEO Mark Haak Wegmann zal het takenpakket van Paul Geraeds in de portefeuille opnemen.

Recent is onder leiding van Geraeds nog de selectie uitgevoerd voor een pan-europees reclamebureau. Die zal een campagne gaan ontwikkelen die meer op internet gericht is, en vergeleken met de afgelopen campagnes veel langer mee zal gaan.

Geraeds heeft veel vertrouwen in zijn overstap: “de buitenkant lijkt dit een enorme stap, aangezien het twee verschillende vakgebieden betreft: van een leisure product naar bloemen en planten. Echter, qua marketingmechaniek lijken beide organisaties sterk op elkaar. Ze zijn beiden CRM-gedreven en geloven in een directe klantrelatie. Daarnaast is Bakker Hillegom ook Europees marktleider.”

One thought on “Paul Geraeds verlaat Center Parcs Europe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.