Vakantiepark De Eemhof in 2013 het meest genoemd op Twitter

Vapzo heeft een top 10 over 2013 gemaakt van de bungalowparken die het meest
genoemd werden op Twitter. Vakantiepark De Eemhof werd het meest genoemd in tweets en is daarmee het meest populair in twitterend Nederland. Op de tweede positie volgt een ander Center parcs vakantiepark, De Huttenheugte. De top 3 wordt compleet gemaakt door Landal Hof van Saksen.

Tweets over Slagharen, Duinrell en De Beekse Bergen zijn niet meegenomen. Alhoewel deze drie parken het meest werden genoemd, gingen de tweets meestal over de gelijknamige attracties.

Opvallend is dat de top 10 wordt gedomineerd door Center Parcs. Dit is
vooral te danken aan de Aquamundo, het vermelden van een bezoek aan de zwembaden van Center Parcs is populair op Twitter. Verder is het opvallend dat de vakantieparken van Roompot net buiten de top 10 vallen. De Weerterbergen staat op een 13e positie en daarna volgt het Hunzedal pas op een 31e
plaats.

Klachten over slecht WIFI netwerk

Door de twitteraars wordt er in het algemeen weinig geoordeeld over het verblijf op een vakantiepark. 8,3% van de tweets hadden een positieve lading en 1,4% was afkomstig van klagers. De meeste klachten gingen over het slechte bereik van de (betaalde) WIFI netwerk op de parken. De overige tweets betreffen vooral
meldingen dat het vakantiepark geboekt is of dat men op het betreffende park
aanwezig is.

Over Landal Miggelenberg werd procentueel het meest positief gesproken op Twitter, gevolgd door Center Parcs De Huttenheugte en Landal Coldenhove. Center Parcs De Eemhof voert de lijst met negatieve tweets over 2013 aan, met Roompot Vakanties Weerterbergen op de tweede plaats en Landal Sluftervallei op de derde plaats.

Bron: vapzo.nl

One thought on “Vakantiepark De Eemhof in 2013 het meest genoemd op Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.