Nieuwe horeca concepten vanaf volgend jaar ook op de Nederlandse parken

Een geslaagde vakantie voor de hele familie, daar hoort ook lekker eten en drinken bij. Daarom ontwikkelde Albron in samenwerking met Center Parcs vijf nieuwe horecaconcepten. Zo wordt elk verblijf in Center Parcs unieker en gezelliger dan ooit, ook aan tafel.

De vijf volledig nieuwe horecaconcepten worden tussen 23 september en 9 december 2013 gelanceerd op de Belgische vakantieparken van Center Parcs (Erperheide en De Vossemeren). De concepten zorgen voor bijzondere, niet alledaagse, ervaringen, maken het verblijf compleet en creëren een mooie blijvende herinnering aan Center Parcs. Fantasie en zintuigen worden gedurende het verblijf constant geprikkeld. Hierdoor wordt de Market Dome (de centrale plek op ieder vakantiepark) een onweerstaanbare bron van vermaak. Na succesvolle introductie in België worden de nieuwe concepten vanaf 2014 uitgerold in de Nederlandse parken van Center Parcs.

De ontwikkeling van deze concepten illustreren de beweging die Albron, o.a. binnen Center Parcs, maakt en waarbij het creëren van unieke belevenissen centraal staat. Het horeca aanbod sluit met de introductie van deze concepten beter aan bij het merk Center Parcs en bij de verwachtingen van de gasten. Het initiële horecabezoek en het herhaalbezoek van gasten tijdens hun verblijf bij Center Parcs zullen hierdoor toenemen.

Mee praten en ervaringen uitwisselen kan in dit forum topic.

One thought on “Nieuwe horeca concepten vanaf volgend jaar ook op de Nederlandse parken

  1. Ben benieuwd of dat wat word ,wij zijn al 35 jaar klant van CP voorheen Sporthuis Centrum maar het eten is nog nooit zo beroerd geweest sinds Albron het verzorgd. Vroeger toen het nog in handen was van CP zelf was het eten in het Buffet Restaurant altijd super goed nu met Albron is echt niet veel meer. Volgende week voor een week naar het Heijderbos en we hebben voor 3 dagen buffet restaurant gereserveerd ,ben benieuwd??? We zijn dit jaar bij het Meerdal en bij de Eemhof geweest maar het eten is niet meer wat het geweest is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.