PéPéTéVé veranderd in Orry & Vrienden

OrryFriends

De naam ‘PéPéTéVé’ is, na maar liefst 20 jaar, verleden tijd geworden. Het kinderentertainment van Center Parcs heeft een naamsverandering gekregen en heet vanaf nu ‘Orry & Vrienden’. PéPéTéVé begon als entertainmentconcept in de centrumvoorzieningen én op het televisiekanaal van Center Parcs. Van de zes karakters bleven er uiteindelijk vier over.

Hoewel de naam, die gemakkelijk aan het land is aan te passen, anders is, blijft het entertainment globaal gezien hetzelfde en blijven ook de vier karakters behouden. Enkel krijgt Orry als populairste figuur een grotere rol dan Woops, Rep en Bing. De afgelopen tijd waren de eerste signalen hiervan al te zien. Er kwamen meer activiteiten rondom Orry en ook werd de Orry Mobiel bedacht. Of de naamsverandering gevolgen heeft voor samenstelling in de shows op de parken, is nog niet bekend.

Orry & Friends is inmiddels ook terug te vinden op eigen pagina’s in de social media. Op websites en in publicatiemateriaal wordt het viertal nu in modernere vorm afgebeeld, zoals ook in het nieuwe logo is te zien. Bekijk ons forumtopic voor de laatste ontwikkelingen over dit onderwerp.

One thought on “PéPéTéVé veranderd in Orry & Vrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.