Maak van Center Parcs ‘Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2013’ en win!

De speciale Kindercottages, de speelmogelijkheden, de activiteitenprogramma’s en natuurlijk de spetterende Aqua Mundo’s zorgen ervoor dat de parken van Center Parcs een waar kinderparadijs vormen. Center Parcs is door een organisatie van Zoover, Kids Vakantiegids en Reisrevue dan ook genomineerd voor de titel ‘Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2013’ en jij kunt ervoor zorgen dat Center Parcs gaat winnen!

Stem via deze link op Center Parcs en maak ook zelf kans op mooie prijzen! Naast prijzen van de organiserende partijen verloot ook Center Parcs exclusieve cadeaus. De hoofdprijs is een weekend- of midweekverblijf voor 4 personen in één van de allernieuwste Kindercottages op De Eemhof of Het Meerdal. Stem dus mee, maak kans op deze mooie prijzen en help Center Parcs aan het binnenhalen van de award!

Stemmen kan nog tot en met 5 januari 2013. Meer informatie over de prijzen en spelvoorwaarden is te vinden via de link. Bezoek ook ons forum en praat mee over de kindvriendelijkheid van de activiteiten, cottages en Aqua Mundo’s van Center Parcs!

One thought on “Maak van Center Parcs ‘Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2013’ en win!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *