Het Heijderbos opent Jungle Lodge met Jungle Cabana’s

Op Het Heijderbos is vandaag met het vrijlaten van vogels en een mini-concert van ‘Tarzan’ Ron Link het nieuwe overnachtingsgedeelte in de Jungle Dome officieel geopend: de Jungle Lodge. De vakantiegasten die in dit stukje van het park overnachten, verblijven in één van de negen nieuwe Jungle Cabana’s en beleven een uniek totaalarrangement van twee dagen. Hierbij zijn onder andere een gereserveerde parkeerplaats, check-in vanaf 14.00 uur, een gethematiseerd junglediner, een ontbijtmand en toegang tot de Aqua Mundo inbegrepen.

Gasten hebben de beschikking over een cabanahut met eigen veranda en ‘back-to-basic-kamers’, waar zij in slaap vallen met junglegeluiden om zich heen. De Jungle Cabana’s zijn er voor 2, 4 of 8 personen. Elk van de Cabana’s heeft een eigen thema gekregen. Gasten die hierin verblijven, kunnen gebruikmaken van centrale sanitaire voorzieningen die uitsluitend voor hen aanwezig zijn.

Na sluitingstijd van de Jungle Dome worden zij welkom geheten door een Ranger en kunnen zij de dieren ook in de avonduren bekijken. Bekijk alle informatie in ons speciale forumtopic en de trailer hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.