Center Parcs UK opent jubileumattractie Tropical Cyclone

Op Elveden Forest is de nieuwe attractie Tropical Cyclone in het Subtropical Swimming Paradise geopend. De spectaculaire bandenglijbaan is een unieke samenstelling van twee constructies en is daarmee wereldwijd de enige in zijn soort.

Op deze glijbaan behalen bezoekers in vierpersoons-banden een snelheid van 30 kilometer per uur. Per minuut stroomt er 25.000 liter water met een temperatuur van de tropische 30 graden door de baan. De capaciteit van Tropical Cyclone bedraagt 720 bezoekers per uur, wat neerkomt op 12 vertrekkende bezoekers oftewel 3 banden per minuut. Tijdens de rit beleven de glijders vier keer het gevoel van gewichtsloosheid.

Naast de Tropical Cyclone is ook The Lagoon Pool een nieuwe toevoeging. Dit gethematiseerd en kindvriendelijk warmwaterbad is samen met Tropical Cyclone een investering van 4 miljoen Engelse pond en is onderdeel van het grote investeringsprogramma van Center Parcs UK in het kader van haar 25-jarig jubileum. Het is het startsein voor meerdere grote investeringen in de Subtropical Swimming Paradises van de vier parken.

Ga nu naar ons forum voor alles over de nieuwe waterattracties van Elveden Forest! In dit forumtopic zijn alle informatieteksten, weetjes, bouw- en openingsfoto’s en video’s terug te vinden!

One thought on “Center Parcs UK opent jubileumattractie Tropical Cyclone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.