Fotoverkiezing: stuur jouw mooiste herfstfoto in!

FOTOVERKIEZING: HERFST OP CENTER PARCS

Het herfstseizoen is volop begonnen en met dat typische herfstweer is het heerlijk om te verblijven in een sfeervolle cottage op Center Parcs. Ook een dagbezoek aan Center Parcs voor een mooie herfstwandeling over het park en daarna even de tropische warmte opzoeken in de Market Dome is een echte aanrader. Natuurlijk worden er dan ook mooie, leuke en sfeervolle herfstfoto’s gemaakt. Wij zijn op zoek naar de allerbeste Center Parcs Herfstfoto!

Iedereen is welkom om een geschikte foto in te zenden tijdens de herfstperiode. Na afloop van het herfstseizoen zullen we door middel van stemmen beslissen welke foto dé “Center Parcs Forum Herfstfoto” wordt.

De voorwaarden om mee te doen aan de wedstrijd:

– Alleen foto’s gemaakt op Center Parcs mogen ingezonden worden voor deze verkiezing. De foto kan ook tijdens een eerdere herfstvakantie op Center Parcs gemaakt zijn.
– Meerdere foto’s inzenden per persoon is niet toegestaan, dus kies zelf de beste inzending uit.
– De foto wordt ingezonden met vermelding van maand en jaar van het verblijf en de parknaam.

Je kunt de foto inzenden door deze te sturen naar:  herfstfoto@centerparcsforum.nl.

Na afloop van het herfstseizoen zal er door middel van een poll gestemd kunnen worden op de foto’s, hierover worden jullie op de hoogte gehouden. De winnende foto krijgt een plaats in de speciale eregallerij op de website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.