De Center Parcs Forum-tip van de maand: oktober 2012

Tip 10: maak een voordelige en verrassende Mystery-boeking!

Deze maand geven we je de tip om supervoordelig een verblijf te boeken door middel van een Mystery-boeking. Bij een Mystery-boeking weet je pas ongeveer een week vóór aankomst op welk park je gaat verblijven. Er zijn drie keuzes bij een Mystery-boeking, namelijk: Mysterypark Nederland en België, Mysterypark Duitsland of Mysterypark Frankrijk.

Je boekt het verblijf op een Mysterypark via Bungalows.nl, op deze site kies je voor het kopje Center Parcs en Mysteryparken. Daar kies je dan voor Mysterypark, let goed op voor welke van de drie je kiest. De deelnemende parken staan per land duidelijk in de voorwaarden vermeld. Het is belangrijk om de voorwaarden goed te lezen, aangezien je een Mystery-boeking niet kunt wijzigen.

Als je gekozen hebt, dan kun je eerst aangeven voor hoeveel personen je een cottage wilt boeken. Bij twee personen kun je ook in een hotelkamer ingedeeld worden. Als je dit niet wilt, dan kun je voor een vierpersoons cottage kiezen. Vervolgens zie je een prijslijst waarin je de datum kunt aanklikken. Nadat je de datum hebt gekozen, kun je alle gegevens invullen en eventuele extra’s bijboeken. Je ontvangt uiterlijk twee dagen vóór aankomst een mail met daarin het park en de cottage waar je bent ingedeeld. Als je een account hebt bij Center Parcs, is het ook zichtbaar in Mijn Center Parcs.

Dus voor mensen die tegen een beetje spanning kunnen en voor een leuke prijs een verblijf willen boeken, is de Mystery-boeking een echte aanrader. Lees hier nog veel meer over de Mystery-boekingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.