Center Parcs Park De Haan wordt weer Sunparks De Haan

Center Parcs Park De Haan wordt weer Sunparks De Haan, zo werd op ons forum bekendgemaakt. Vanaf 4 januari 2013 is het park weer terug onder de Sunparks-vlag. Sunparks bestaat vanaf dan, eventuele andere verschuivingen voorbehouden, weer uit vier parken.

In november 2010, nog geen twee jaar geleden, werd Park De Haan als enige van de vier oorspronkelijke Sunparks-parken doorgeschoven naar het Center Parcs-merk. Argument van Center Parcs hiervoor was onder andere de geografische ligging van het park. De verandering riep destijds veel vragen op bij onze forumleden, die een keuze voor Kempense Meren logischer hadden gevonden in de toenmalige situatie.

Wat de doorslaggevende reden is geweest om de verandering weer terug te draaien en welke gevolgen dat met zich gaat meebrengen, is nog niet bekend. Ook is niet bekend in hoeverre er nog investeringen in het park gedaan zullen worden nu het park niet meer op directe wijze concurreert met de andere parken van het Center Parcs-merk.

Op de hoogte blijven van het actuele nieuws? Houd dan het ervaringen- en vragentopic van Park De Haan in de gaten!

One thought on “Center Parcs Park De Haan wordt weer Sunparks De Haan

 1. Geachte redactie,
  Dit artikel sluit naadloos aan bij datgene wat ik al een beetje vermoede!
  Als je op Zoover of Tripadvisor kijkt dan is er een emmer met ellende verteld over de ervaringen met dit park dat wil je niet weten! Alle ellende wordt ook nog eens onderstreept door foto’s en door filmpjes op You Tube die er niet omliegen.
  Ook wij hebben de laatste week van september een soortgelijke ervaring opgedaan. Onze bevindingen over CenterParcs de Haan heb ik in een brief gericht aan dhr. Visser – Directeur CenterParcs verstuurd op 03/10. Tot op heden geen enkele reactie mogen ontvangen. Na bovenstaand bericht gelezen te hebben begrijp ik wel waarom ik nog geen reactie heb ontvangen want bij CenterParcs leeft natuurlijk de gedachte “we stoppen er toch mee per 01/01/2013 dus waarom zullen wij hier nog energie in steken!
  Dit is de grootste denkfout die de directie van CenterParcs kan maken want t/m 31/12/2012 is CenterParcs verantwoordelijk voor de gang van zaken binnen de Haan. Ook is CenterParcs tot aan die tijd verantwoordelijk voor het welzijn van hun KLANTEN.
  Als de directie zich dit goed realiseerd moet men ook de spierballen hebben om reacties van KLANTEN in ieder geval binnen een normaal tijdsbestek te beantwoorden. Geen reactie geven naar je KLANTEN binnen bijna 3 weken na ontvangst van de brief op het hoofdkantoor te Capelle a/d IJssel toont in ieder geval aan dat men waarschijnlijk lak heeft aan reacties!
  Bij de boeking eind maart heb ik 1 fout gemaakt en dat is volledig vertrouwen op de naam van CenterParcs en de daaraan gekoppelde goede kwaliteit. Het bezoeken van de websites van Zoover & Tripadvisor heb ik achterwege gelaten omdat ik er vanuit ging dat de kwaliteit van de parken handelend onder de naam Centerparcs een waarborg zijn voor KWALITEIT! Helaas is dit vertrouwen op dit moment volledig weg.
  Ik ben benieuwd of ik hier een reactie op krijg? Zo niet, dan zoeken we het (nog) hoger op om in ieder geval het idee te krijgen dat ik (nog) als KLANT te boek sta bij CenterParcs.
  In afwachting van uw reactieverblijf ik.
  G.Berkhout
  Boekingsnummer: 1383085

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.