Staking Albronpersoneel op Erperheide

Gasten die op Erperheide verblijven, moeten het vandaag zonder Food Store en horecagelegenheden stellen. Het personeel van Albron op dit park is in werkstaking gegaan vanwege de door hun werkgever aangekondigde reorganisatieplannen. Daarbij zouden vooral bezuinigingen worden doorgevoerd in de onderste lagen van de organisatie, die dus de werknemers in de outlets treffen.

De herstructureringsplannen zijn volgens vakbonden het gevolg van het verlies dat Albron lijdt aan het contract met Center Parcs. Zij geven aan dat Albron het samenwerkingscontract ernstig heeft onderschat.

Parkgasten zijn door de staking genoodzaakt hun eten buiten het park te halen.

Uit diverse reviews op ons forum kwamen de afgelopen maanden al verschillende klachten over de kwaliteit van het eten en de bediening van Albron naar voren. Bekijk in dit forumtopic alles over de horecaherstructurering die de afgelopen jaren op Center Parcs heeft plaatsgevonden.

3 comments on “Staking Albronpersoneel op Erperheide

  1. Hopelijk ziet Center Parcs in dat Albron niet de beste keuze is geweest. Goed dat het personeel nu in actie komt. Maar jammer voor de gasten die er nu verblijven. Hopelijk hebben die er begrip voor.

  2. Tercht dat deze medewerkers staken, een manager die zat in de bungalow zit en het eten sinds afgelopen jaar gewoon slecht en duur is gewotrden, Centerparcs schiet wakerer voor dat het te laat is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.