Sinterklaasweekend en nog vele andere evenementen bij Center Parcs

Naast de reguliere vakantieverblijven biedt Center Parcs gedurende het jaar ook allerlei evenementen aan. In november en december 2012 wordt weer het populaire Sinterklaasweekend in samenwerking met Jonge Gezinnen georganiseerd. Zowel in het weekend van 23 tot en met 26 november als 30 november tot en met 3 december wordt het Sinterklaasweekend op Het Heijderbos, De Huttenheugte en Port Zélande gehouden. Naast de intocht van de Goedheiligman zijn er ook allerlei leuke Sinterklaasactiviteiten, een speciale voorstelling en een fotoshoot te beleven. Daarnaast biedt het arrangement een gevulde juten zak in de cottage en een aantrekkelijke korting op het verblijf.

Het blijft echter niet bij het Sinterklaasweekend. Op Park De Haan zijn er in de weekenden van 23 november, 30 november en 7 december Plopsaweekenden te bezoeken. Met het speciale arrangement kunnen vakantiegasten overnachten in Park De Haan, genieten van het gratis kidsbuffet en alle reguliere faciliteiten en bovendien zijn entreekaarten voor Plopsaland De Panne inbegrepen.

Op De Eemhof wordt van 23 tot en met 26 november het VROUW Vriendinnenweekend gehouden met diverse activiteiten voor vrouwen, die met al hun vriendinnen dit weekendje weg bij Center Parcs kunnen boeken. Op het programma staan onder andere optredens van Nick & Simon en Glennis Grace en verschillende workshops.

Van 30 november tot en met 3 december volgt het K3-weekend, eveneens op De Eemhof. Gasten kunnen daarbij genieten van een exclusief optreden van de meidengroep en bekijken als eerste de nieuwste K3-film.

In 2013 staan nog twee muzikale evenementen bij De Eemhof op het programma. Van 1 tot en met 4 februari vindt de tweede editie van Bungalup! plaats, dit na het succesvolle feest van afgelopen jaar. Van 8 tot en met 10 maart 2013 is er de nieuwkomer ‘Where The Wild Things Are’. Beide evenementen zijn al uitverkocht, maar het programma van de evenementendagen blijft voorlopig nog geheim.

Geïnteresseerd in één of meer van deze evenementen? Ga snel naar ons forum en bekijk alle forumtopics van de betreffende parken om de informatie te ontdekken!

One thought on “Sinterklaasweekend en nog vele andere evenementen bij Center Parcs

  1. Hallo,

    Ik heb het weekend van 16 t/m 18 november 2012 een 6-persoons cottage gehuurd op de Eemhof. Op zaterdag 17 november komt Sinterklaas aan in Nederland. Is er die dag of dat weekend ook iets voor de kinderen rondom Sinterklaas georganiseerd op de Eemhof ? Ik heb namelijk kinderen bij me die het heel spannend zouden vinden om hun schoentje te zetten ofzo.

    Ik zie uw reactie graag tegemoet.

    met vriendelijke groeten,

    Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.