De Center Parcs Forum-tip van de maand: september 2012

Tip 9: laat de dieren niet uw bezorgde broodjes opeten, zet het boodschappenwagentje buiten!

Jaarlijks genieten vele Center Parcs-gasten van de mogelijkheid tot het aan de cottage laten bezorgen van verse broodjes. Of het nu de inbegrepen service is van de VIP-cottage of u heeft het bijgeboekt, handig is het zeker en u wilt ongetwijfeld geen broodjes verliezen. Toch gebeurt dit maar al te vaak. Naast hongerige gasten zijn er immers ook hongerige dieren op bezoek in Center Parcs.

Al die eekhoorntjes en vogeltjes die u op het park ziet, hebben het Center Parcs-ontbijt ook al lang ontdekt en weten het tasje met broodjes aan de deur maar al te goed te vinden! Zeker nu de herfst eraan gaat komen, moeten de dieren meer op zoek naar eten. Wanneer zij bij de tasjes komen, hebben ze het binnen korte tijd opengescheurd of kapot gebeten en gaan ze er met een deel van uw ontbijt vandoor.

Center Parcs-medewerkers geven het al jaren als tip, maar ook wij geven het nogmaals mee: zet het boodschappenwagentje buiten bij de deur! In de cottage vindt u een Center Parcs-boodschappenwagentje. Oorspronkelijk bedoeld als hulpmiddel bij het doen van boodschappen, maar ook bij de broodjesbezorging komt het van pas. Wanneer dit wagentje wordt buitengezet, zullen de meeste bezorgers de tas met broodjes in het boodschappenwagentje doen. Vanaf dan zijn de broodjes beschermd tegen de dieren en kunt u ’s ochtends genieten van de complete bestelling broodjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.