Fotoverkiezing: stuur jouw mooiste zomerfoto in!

FOTOVERKIEZING: ZOMER OP CENTER PARCS

Het zomerweer is nog volop aanwezig, maar het vakantieseizoen is al voor veel mensen voorbij. Natuurlijk zijn er dan ook weer mooie en leuke zomerfoto’s gemaakt, of gaan nog gemaakt worden. Wij zijn op zoek naar de allerbeste Center Parcs Zomerfoto!

Iedereen is welkom om een geschikte foto in te zenden tijdens de zomerperiode. Na afloop van het zomerseizoen zullen we door middel van stemmen beslissen welke foto dé “Center Parcs Forum Zomervakantiefoto” wordt.

De voorwaarden om mee te doen aan de wedstrijd:

– Alleen foto’s gemaakt op Center Parcs mogen ingezonden worden voor deze verkiezing. De foto kan ook tijdens een eerdere zomervakantie op Center Parcs gemaakt zijn.
– Meerdere foto’s inzenden per persoon is niet toegestaan, dus kies zelf de beste inzending uit.
– De foto wordt ingezonden met vermelding van maand en jaar van het verblijf en de parknaam.

Je kunt de foto inzenden door deze te sturen naar: zomerfoto@centerparcsforum.nl. Deelnames kunnen ingezonden worden vanaf 25 augustus tot 12 september, 12.00 uur.

Na afloop van het zomerseizoen zal er door middel van een poll gestemd kunnen worden op de foto’s, hierover worden jullie op de hoogte gehouden. De winnende foto krijgt in ieder geval een plaats in de eregallerij op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.