De Center Parcs Forum-tip van de maand: augustus 2012

Tip 8: maak handig gebruik van de last minutes

De tip van deze maand is handig voor iedereen die vlak vóór de aankomstdatum nog een verblijf bij Center Parcs wil boeken tegen een aantrekkelijke prijs.

Op de website van Center Parcs kun je een overzicht vinden van alle beschikbare last minute aanbiedingen. Je kunt via het kopje ‘last minute’ met behulp van de bekende zoekselectie kijken naar de mogelijkheden. Hierbij komen de cottages te staan, die nog vrij zijn voor de komende periode.  De last minute prijzen zijn aangegeven en bij een proefboeking kun je precies zien hoeveel last minute-korting je op het verblijf krijgt en hoeveel geld je dus bespaart. Dit verschilt per aanbieding, dus het goed bekijken en vergelijken van cottagetypen en parken is een aanrader.

Voor Friends van Center Parcs zijn de Friends-voordelen gewoon geldig bij het boeken van een last minute. Indien je een cottage met service boekt (bijvoorbeeld beddengoed/ontbijt), dan zijn alle services zoals aangegeven bij het cottagetype inbegrepen.

Kortom: als je op korte termijn zin hebt in een heerlijk verblijf bij Center Parcs, dan is het een echte aanrader om eerst bij de last minute-aanbiedingen te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.