Vernieuwingen op Franse parken

De afgelopen tijd zijn er enkele vernieuwingen op de parken in Frankrijk aangebracht. Zo is op Les Hauts de Bruyères een vestiging van de keten ‘Paul’ toegevoegd aan de voorzieningen. Het betreft een keten van bakkerijen, waarbij de formule bestaat uit een bakkerij en bijbehorende zitgelegenheid om iets te eten en/of te drinken. De bakkerij Paul is met bijna 450 vestigingen in 25 landen een bekend merk.

Op het park Les Trois Forêts heeft een andere vernieuwing plaatsgevonden. Daar is hard gewerkt aan het prototype van de nieuwe generatie boomhuizen. Na de keurig rechte boomcottages op Bispinger Heide is Center Parcs voor de exemplaren op Les Trois Forêts overgestapt op een speelsere variant met verschillende materiaalsoorten, schuine dakvormen en een bijzondere constructie van de eerste naar de tweede verdieping.

Eerder was al een impressie van een soortgelijke, maar kleurrijkere versie voor Les Trois Moutiers naar buiten gebracht. Dat park wordt op dit moment het zesde park voor Frankrijk en staat gepland voor 2015.

Bekijk alle ontwikkelingen in het subforum van Center Parcs Frankrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.