Onderhoudsperiode voor wildwaterbaan De Kempervennen

Omdat Center Parcs de kwaliteit van haar voorzieningen graag zo hoog mogelijk houdt, worden er regelmatig bepaalde gedeelten en attracties gesloten voor onderhoud. Dat geldt ook voor de wildwaterbaan van De Kempervennen.

In verband met een uitgebreide onderhoudsperiode zal de wildwaterbaan op dit park van 3 tot en met 14 september aanstaande buiten gebruik zijn.

De andere faciliteiten van de Aqua Mundo zijn gedurende deze periode wel gewoon te gebruiken. De Kempervennen probeert de overlast voor gasten tot een minimum te beperken. Lees meer over deze werkzaamheden in het forumtopic.

2 comments on “Onderhoudsperiode voor wildwaterbaan De Kempervennen

  1. Hadden ze beter het park voor een week gesloten , want buiten de wildwaterbaan waren de winkeltjes ook dicht en die hadden ze samengehokt in een andere locatie ( ongezellig) en denk dat er eveneens werken aan de verwarmingsketel waren want het was om te bevriezen in de park plaza en in het zwembad .
    Supermarkt vuil en haast niets in voorraad vb volle melk 2 dagen niet te verkrijgen .
    Resultaat , naar lidl om melk en gaan zwemmen naar vossemeren, waar verwarming werkte. Die 50 euro compensatie is zielig , je had beter mensen een ander park aangeboden :-((

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.