Center Parcs voegt nieuwe cottageplattegronden toe op website

Center Parcs heeft de afgelopen tijd een groot aantal cottages vernieuwd en dat heeft natuurlijk gevolgen voor de cottageplattegronden op haar website. In eerdere jaren werden de eenvoudige plattegrondjes al uitgebreid door de komst van de Eden-cottages en toevoegingen aan bestaande cottages. Destijds werden die uitbreidingen gewoon ingetekend in de oorspronkelijke plattegronden.

Later, onder andere na de bouw van nieuwe parken als Les Trois Forêts, is besloten om modernere plattegrondjes te maken voor de nieuwste cottages. Toch gaven deze platte versies nog steeds niet meer dan een globale kijk van recht bovenaf op de cottages.

Nu is het enorme cottagerenovatieprogramma voor een groot aantal parken tegelijk in vergevorderde fase en door alle omgebouwde cottages waren de oude plattegronden niet meer in te zetten. Center Parcs heeft daarom nieuwe 3D-plattegrondjes voor de verbouwde cottages gecreëerd. Hierbij kijkt men schuin op een cottage met hoogteverschillen en vol details. Deze zijn sinds kort op www.centerparcs.nl te bekijken bij de betreffende cottagetypen.

Kijk voor meer informatie over de Center Parcs-website in dit forumtopic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.