Nog meer veranderingen tijdens parksluiting De Vossemeren

De Vossemeren heeft vanaf aanstaande maandag te maken met een parksluiting van ruim anderhalve week. Tijdens deze parksluiting zal de nieuwe glijbaan worden gebouwd, de grootste vernieuwing voor het 25-jarige park. Op ons forum zijn foto’s van de eerste voorbereidingen en de geleverde glijbaandelen te vinden.

Center Parcs De Vossemeren heeft op Center Parcs Forum de primeur naar buiten gebracht, dat het niet alleen bij de bouw van een nieuwe glijbaan blijft. Naast de Aqua Mundo worden er namelijk ook veranderingen aangebracht in de Market Dome. De winkels Fashion Store en Toys & Souvenirs zullen van plaats verwisseld worden.

De Fashion Store werd volgens het park te klein, waardoor er is besloten om deze in de huidige Toys & Souvenirs-winkel te vestigen. Dat winkelgedeelte is groter en daardoor een geschikte oplossing voor het ruimtegebrek. Toys & Souvenirs verhuist eveneens naar de andere zijde van de Market Dome en wordt in de voormalige Fashion Store gevestigd. De winkel komt daarmee naast de ingang van de Aqua Mundo terecht, een handige locatie gezien de verkoop van zwemartikelen.

Alle vernieuwingen van De Vossemeren volgen? Bezoek het forumtopic!

Vergeet ook niet te stemmen op dé Vossemeren-foto uit het verleden! De finalisten strijden tegen elkaar om de hoofdprijs: een gratis verblijf op De Vossemeren!

One thought on “Nog meer veranderingen tijdens parksluiting De Vossemeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.