De Vossemeren werkt tijdens parksluiting hard door aan vernieuwingen

De parksluiting op De Vossemeren is twee dagen bezig en nu al vordert het werk zeer snel. In en bij de Aqua Mundo wordt met man en macht gewerkt aan de bouw van de nieuwe glijbaan. Het buitenbad is volledig leeggemaakt en een eerste tol is al geplaatst. Binnen is een begin gemaakt met voorbereidingen voor de Apentoren. Bekijk de foto’s hier om de complete bouw te volgen!

In de Market Dome zijn Toys & Souvenirs en Fashion Store al bijna leeg. De twee winkels worden van plaats verwisseld om ruimtegebrek van de Fashion Store op te lossen en Toys & Souvenirs een betere locatie te geven, die aansluit bij de artikelen. Foto’s van deze werkzaamheden zijn hier te vinden.

Alsof er nog niet genoeg vernieuwd wordt, is ook besloten om de receptie te renoveren. Zowel de binnen- als buitenzijde krijgen een grondige onderhoudsbeurt. De foto’s hiervan zijn in dit bericht te bekijken.

Met het einde van de parksluiting en dus vele mooie vernieuwingen in het vooruitzicht heeft ook Center Parcs Forum inmiddels de foto-actie rondom 25 jaar De Vossemeren afgerond. De afgelopen periode hebben wij vier forumleden blij mogen maken met een set dagtickets en één van de weekwinnaars kreeg daar bovenop nog een gratis verblijf cadeau! Bekijk de uitslagen en ingezonden foto’s in dit subforum!

One thought on “De Vossemeren werkt tijdens parksluiting hard door aan vernieuwingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.