De Vossemeren breidt aantal vernieuwingen nog eens extra uit

Eerder deze week berichtten we over de vele vernieuwingen die De Vossemeren momenteel uitvoert tijdens haar parksluitingsperiode. Er werd al hard gewerkt, maar er zijn nu nóg meer vernieuwingen gaande.

De receptie kreeg zoals vermeld een renovatie en nu blijkt dat er een compleet nieuwe overkapping aan het gebouwtje wordt geplaatst. Verschillende gebouwen krijgen een nieuw laagje verf en ook de midgetgolfbanen worden onder handen genomen. Daarnaast krijgt de tuin van het Kinderhofje een totale make-over, zodat het straks beter zal aansluiten en daardoor beter in te zetten zal zijn bij Wannabe een Tuinier, de Wannabe-variant die tot nu toe alleen op Erperheide werd aangeboden.

Ook het verbouwingswerk bij de winkels loopt op schema. De Fashion Store en Toys & Souvenirs zijn nu omgewisseld en na de nodige aanpassingen worden de schappen nu weer gevuld. Ook de naamborden zijn meeverhuisd en al op de gevels bevestigd.

Tot slot wordt de nieuwe glijbaan in de Aqua Mundo met een gigantisch snel tempo in elkaar gezet. De wenteltrap werd in een paar delen kant-en-klaar aangeleverd en daardoor met gemak op elkaar gebouwd. Voor de realisatie van de Apentoren zijn de eerste decordelen rondom de trap bevestigd, inclusief de ingang. Op het golfslagbad is een tijdelijke vlonder geplaatst om de glijbaanbuis in elkaar te zetten, zodat deze uiteindelijk in één keer naar grotere hoogte getakeld kan worden. Ook is men druk bezig met het afbreken van het voormalige ligbad buiten.

Benieuwd naar de foto’s van de vele vernieuwingen? Op Center Parcs Forum vind je ze allemaal! Klik hier voor foto’s van parkvernieuwingen en klik hier voor foto’s van de nieuwe glijbaan!

2 comments on “De Vossemeren breidt aantal vernieuwingen nog eens extra uit

  1. Ben heel benieuwdt naar de vernieuwingen en ga ze ook bekijken en uitproberen .Wij komen in mid Juli naar het parc voor een week (met familie) Kan haast niet wachten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.