De Vossemeren-actie: de vier winnaars strijden tegen elkaar om de hoofdprijs!

De afgelopen weken stond Center Parcs Forum in het teken van de actie rond het 25-jarig jubileum van Center Parcs De Vossemeren. Er is massaal deelgenomen aan de actie en daarbij is een overweldigende hoeveelheid aan bijzonder mooi en historisch beeldmateriaal ingestuurd.

Mede namens Center Parcs De Vossemeren bedankt Center Parcs Forum alle deelnemende forumleden voor het meedoen aan de actie! Wij wensen de vier winnaars van de setjes met dagtickets alvast een bijzonder leuke dag op De Vossemeren en uiteraard horen we na afloop graag op het forum hoe het gewonnen dagje Vossemeren is geweest.

Per week is dus de winnende foto gekozen, waarbij we de winnaars al mochten belonen met een setje dagtickets voor het park. Met de nieuwe glijbaan in het vooruitzicht natuurlijk een leuk cadeau om snel eens naar De Vossemeren te gaan en van het park, de Market Dome en de Aqua Mundo te genieten. Maar deze actie is nog niet ten einde!

De vier winnende foto’s gaan nu de strijd met elkaar aan in een bonusronde: een battle tussen de winnaars! De winnaars Mrs. Bibi, Sjorstukker2, Gissie en Alfred worden vriendelijk verzocht een korte omschrijving of het verhaaltje achter de foto te sturen naar 25jaarvossemeren@centerparcsforum.nl, deze wordt dan in het nieuwe stemtopic bij de foto geplaatst. Alle leden van Center Parcs Forum kunnen vervolgens stemmen op één van de vier foto’s en daarmee aangeven welke van de vier voor hen toch echt de mooiste, beste, meest sfeervolle of meest historische foto van De Vossemeren uit heden en verleden is.

De absolute winnaar van de battleronde heeft binnenkort een hele goede reden om de nieuwe glijbaan te gaan bezoeken en kan de dagtickets cadeau doen aan familie of vrienden en hen uitnodigen een dagje naar De Vossemeren te komen. De eindwinnaar wordt namelijk beloond met de hoofdprijs die we namens Center Parcs De Vossemeren cadeau mogen doen:

EEN GRATIS VERBLIJF IN CENTER PARCS DE VOSSEMEREN!

  • Keuze uit weekend- of midweekverblijf.
  • Verblijf in een tweepersoons-hotelkamer inclusief ontbijt.
  • Verblijfsperiode geldig buiten schoolvakanties en feestdagen.

Een oproep aan alle leden van Center Parcs Forum: kies allemaal je favoriete foto uit en stem mee! Stemmen is mogelijk van 3 tot en met 10 juni aanstaande.

Blijf Center Parcs Forum bezoeken om ook de komende maanden de vernieuwingen op De Vossemeren in dit forumtopic te volgen.

Center Parcs Forum: echt álles over Center Parcs!

2 comments on “De Vossemeren-actie: de vier winnaars strijden tegen elkaar om de hoofdprijs!

  1. Deze reactie niet plaatsen is voor mij het op het forum zetten! 3 accounts dus mij maken jullie niks Haha!!! Zet het ook ff op facebook dan. Alles al gekopieërd dus.

  2. Beste CPer Top: Deze uitslag delen op het forum is dus zinloos, want daar staat de uitslag al. Ook op onze facebookpagina is de uitslag al eens eerder bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.