Bispinger Heide blijft vernieuwen

Naast diverse andere parken is ook Bispinger Heide druk bezig met vernieuwingen. Op dit park worden diverse concepten in de Market Dome verbouwd tot nieuwe varianten. Onlangs werden al de vernieuwde Food Store en de nieuwe Delivery Fresh Corner geopend. Ook het nieuwe Italiaanse restaurant met open keuken werd opgeleverd.

De vernieuwingen gaan nu verder bij de bakkerij. Er wordt hard gewerkt aan de realisatie van Le Petit Moulin, naar verluidt een nieuw bakkerijconcept met zitruimte. Ook is er een nieuwe Kids Play Corner in aanbouw. Voor deze vernieuwingen wordt een strak schema gehanteerd: over 6 dagen moet het werk volgens planning afgerond zijn.

Ook een nieuw concept is het Bispinger Brauhaus, een horecagelegenheid met “een culinaire reis door Duitsland”. Er wordt nu gewerkt aan de inrichting van het Brauhaus.

Blijf op de hoogte en bekijk de foto’s in dit forumtopic!

Inmiddels is ook bekendgemaakt, dat er na deze Duitse pilot op Bispinger Heide (naar verwachting soortgelijke) vernieuwingsplannen voor Park Hochsauerland zijn gemaakt.

2 comments on “Bispinger Heide blijft vernieuwen

  1. Wel Center Parcs; jullie hebben er wel zin in zeg, om maar steeds weer te verbouwen en te vernieuwen, zodat jullie gasten het steeds beter krijgen bij jullie. Petje af hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.