“Het wordt een onvergetelijke zomer bij Center Parcs!”

Beaches of Center Parcs

Van 18 juni tot 9 september aanstaande is het weer Beaches of Center Parcs! Tijdens deze periode is het bij Center Parcs ongeacht het weer elke dag zomer met extra zomeractiviteiten bovenop het bekende aanbod, de nodige aankleding in de centrale voorzieningen en uitbreiding van het entertainmentprogramma. Zoals Center Parcs al aankondigt: het wordt een onvergetelijke zomer bij Center Parcs!

De jonge kinderen kunnen genieten van de Kids Summer Parade, het PéPéTéVé-voorleesuurtje, de Summer Disco, de Summer Movie en de Parade Workshop. De wat oudere kinderen vermaken zich met het bouwen van vlotten, kanovaren of het Mega Beach Event. Voor het hele gezin worden de Summer Welcome Night en de Family Summer Game Night gehouden.

Inmiddels is bekend dat de actie “Kids Eat For Free” in ieder geval al terugkeert op Park Nordseeküste. Nieuw deze zomer zijn de Cool Factor Aqua Battle, de nieuwe PéPéTéVé-voorstelling, de spectaculaire glijbaan op De Vossemeren en de jachthaven en het zandstrand bij Marina De Eemhof.

De parken die het programma van Beaches of Center Parcs hanteren, zijn:

Nederland: De Eemhof, Het Heijderbos, De Kempervennen, De Huttenheugte, Het Meerdal en Port Zélande
België: De Vossemeren en Erperheide
Duitsland: Bispinger Heide en Park Hochsauerland

Het complete overzicht bekijken? Ga snel naar ons forumtopic over Beaches of Center Parcs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.