Center Parcs UK voert vernieuwingstempo hoog op

Center Parcs UK heeft de afgelopen maanden in het kader van haar 25-jarig jubileum al verschillende nieuwe formules geïntroduceerd. Daarbij zijn oude winkels en restaurants grondig verbouwd tot moderne concepten. Zo werd ‘Funtastic’ veranderd in ‘Just Kids’, ‘Natural Elements’ werd ‘The Store Room’ en ‘The Lagoon Bar’ werd verbouwd tot ‘The Canopy Café and Bar’.

De snelheid van het vernieuwingsproces wordt nu flink opgevoerd om allevier de parken op korte termijn te voorzien van de nieuwe winkels en restaurants die nu nog hier en daar ontbreken. Komend najaar worden de laatste vernieuwde winkels en restaurants opgeleverd. Daarmee zijn dan in slechts een jaar tijd alle vestigingen verbouwd.

The Store Room ontbreekt nu alleen nog maar op Sherwood Forest. Deze wordt nu verbouwd en op 1 juni aanstaande al geopend. Op dit park is ook nog geen Just Kids te vinden. Funtastic sluit daarom op 11 juni aanstaande om op 9 juli 2012 totaal vernieuwd te heropenen.

The Lagoon Bar is inmiddels gesloten op Whinfell Forest en gaat op 25 juni aanstaande weer als The Canopy Café and Bar open voor publiek. Op Sherwood Forest wordt dat nog even uitgesteld tot na de drukke zomervakantie. The Lagoon Bar sluit daar op 3 september en is in een nieuw jasje te bezoeken vanaf 22 oktober 2012. Voor de verbouwing van restaurant ‘Made’ tot Dexter’s Kitchen gelden exact dezelfde data. Gasten hebben op deze twee parken dus tijdelijk te maken met een dubbele sluitingsperiode, maar ook een dubbele heropening op de officiële openingsdag.

Meer informatie over 25 jaar Center Parcs UK is te vinden in dit forumtopic. Bezoek ons fotosubforum voor alle fotoseries van de vernieuwingen!

2 comments on “Center Parcs UK voert vernieuwingstempo hoog op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.