Stuur al je foto’s van De Vossemeren in en maak kans op een gratis setje dagtickets!

Center Parcs De Vossemeren bestaat dit jaar 25 jaar en gaat ter gelegenheid van dit jubileum samen met leden en bezoekers van Center Parcs Forum op zoek naar al het beeldmateriaal van haar park uit heden en verleden!

Heb je de afgelopen 25 jaar vakantiefoto’s gemaakt die iets van het park zelf laten zien, was je met fototoestel aanwezig bij de bouw, heb je de opening op beeld vastgelegd of heb je iets anders uit de rijke historie van het park op een foto staan? Lees dan snel verder!

Zoek al je digitale én gedrukte foto’s op, ook oude brochures, folders en zelfs oude videobeelden zijn welkom! Hoe ouder het fotomateriaal, hoe beter De Vossemeren van vroeger in beeld wordt gebracht natuurlijk! Maak van de gedrukte foto’s even een scan (of fotografeer ze digitaal), zodat ze gemakkelijk door te sturen zijn.

Vanaf 23 april 2012 kun je drie weken lang al je beeldmateriaal per e-mail versturen naar 25jaarvossemeren@centerparcsforum.nl. Wij zorgen dan ervoor, dat het bij de juiste personen van De Vossemeren terechtkomt en op het forum per week wordt verzameld in een stemtopic (zoals bij de Center Parcs Forum-fotowedstrijden), waardoor je kans maakt op een gratis setje dagtickets! Namens De Vossemeren mag Center Parcs Forum 3 setjes van 2 toegangskaarten verloten onder de inzenders!

In de weken van 23 tot en met 29 april, 30 april tot en met 6 mei en 7 tot en met 14 mei aanstaande wordt daarom elke week het beeldmateriaal verzameld en verwerkt tot een stemtopic, waarin de week erna gestemd kan worden. Per week wordt de inzender met uiteindelijk de meeste stemmen voor zijn of haar beeldmateriaal beloond met een setje toegangskaarten. Hoe meer beeldmateriaal je instuurt, hoe meer kans je maakt op de dagkaarten! Kies wel het állermooiste van je beeldmateriaal uit om zo voldoende stemmen binnen te halen.

Duik dus snel in de oude fotoalbums en help De Vossemeren aan beeldmateriaal door het naar Center Parcs Forum te sturen! Een kleine moeite en je maakt ook nog eens kans op de gratis dagtickets! Bovendien krijgt een groot gedeelte van het met deze actie verzamelde beeldmateriaal een mooie plaats in communicatie-uitingen van De Vossemeren en in een bijzondere expositie op het park!

Lees alles over 25 jaar De Vossemeren in dit forumtopic.

4 comments on “Stuur al je foto’s van De Vossemeren in en maak kans op een gratis setje dagtickets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *