Fotoverkiezing: stuur jouw mooiste lentefoto in!

FOTOVERKIEZING: LENTE OP CENTER PARCS

De lente is begonnen, een prima gelegenheid om een bezoek aan Center Parcs te brengen. Heerlijk genieten van de natuur op het park bij een stralend lente-zonnetje, of de warmte opzoeken in de tropische Market Dome tijdens een frisse lente-bui. Natuurlijk worden er dan ook mooie en leuke lentefoto’s gemaakt. Wij zijn op zoek naar de allerbeste Center Parcs Lentefoto!

Iedereen is welkom om een geschikte foto in te zenden tijdens de lenteperiode. Na afloop van het lenteseizoen zullen we door middel van stemmen beslissen welke foto dé “Center Parcs Forum Lentefoto” wordt.

De voorwaarden om mee te doen aan de verkiezing:

– Alleen foto’s gemaakt op Center Parcs mogen ingezonden worden voor deze verkiezing. De foto kan ook tijdens een eerdere lentevakantie op Center Parcs gemaakt zijn.
– Meerdere foto’s inzenden per persoon is niet toegestaan, dus kies zelf de beste inzending uit.
– De foto wordt ingezonden met vermelding van maand en jaar van het verblijf en de parknaam.

Je kunt de foto inzenden door deze te sturen naar lentefoto@centerparcsforum.nl. Deelnames kunnen ingezonden worden vanaf 1 mei 2012.

Na afloop van het lenteseizoen zal er door middel van een poll gestemd kunnen worden op de foto’s, hierover worden jullie op de hoogte gehouden. De winnende foto krijgt een plaats in de eregallerij op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.