Nieuwe Treehouses op Longleat Forest opgeleverd

Op Longleat Forest zijn vandaag de drie nieuwe Treehouses in de verhuur gegaan. Na het succes op Sherwood Forest werd door Center Parcs UK besloten om ze ook op Longleat Forest te bouwen. In slechts zes maanden tijd werden de nieuwste cottages gerealiseerd, volledig voorzien van alle luxe en veel hout- en andere natuurlijke materialen. Dit om een bosuitstraling te creëren, die aansluit bij de omgeving van de Treehouses.

De Treehouses bestaan uit een grote woonruimte met onder andere een groot televisiescherm en iPod-docks, een open keuken met onder andere afwasmachine en wijnkoeler, vier ruime slaapkamers met uniek uitzicht en een bijzondere kamer met biljarttafel, spelconsoles en groot plasmascherm met lichteffecten. Voor wie het nog niet luxe genoeg is, is er ook nog een infrarood-sauna en op het terras staat een hot tub.

Naast het natuurlijke uiterlijk van de Treehouse is deze nieuwste cottage ook de meest duurzame realisatie tot nu toe. De cottage sluit aan op de omgeving en die omgeving is bij de bouw zo min mogelijk aangetast of gewijzigd. De warmte wordt op een goede manier bewaard en rondgepompt en daarnaast zijn er zonnecollectoren geplaatst voor het opvangen van zonlicht, waarna het omgezet kan worden in duurzame energie.

Meer weten over de nieuwste Treehouses op Longleat Forest? Lees het persbericht en bekijk de foto’s op ons forum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.