Maak je vakantie compleet met Center Parcs Forum!

Center Parcs Forum is vaak een handig hulpmiddel als voorbereiding op je vakantie, maar vanaf nu kunnen wij ook tijdens de vakantie helpen bij de ontdekking van het park! Alles over het park te weten komen? Een dagje in het programma nog leeg, maar geen behoefte aan een simpel wandelingetje?

Center Parcs Forum biedt de oplossing met de “Wandelroutes vol wetenswaardigheden”! Het nieuwe onderdeel biedt je de mogelijkheid om de wandelroute voor een bepaald park te bekijken. Daarbij is een uitgebreide route uitgestippeld, die ervoor zorgt dat je niet alleen van alles op het park ziet en de belangrijkste plekken bezoekt, maar ook dat je allerlei weetjes over heden en verleden ontdekt! De route is het beste te bewandelen in combinatie met de parkplattegrond. Bij gewijzigde paden is het dan altijd mogelijk om de route met een kleine omweg te blijven volgen.

Is de route naar wens en dus een optie voor het vakantieprogramma? Download hem in PDF via de link onder de tekst, print hem uit en geniet van de parkwandeling tijdens de vakantie!

Vanaf morgen is de eerste uitgave op onze website te vinden.
Het team van Center Parcs Forum wenst je veel wandelplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.