Het Piraten Muziekfeest wordt 100% NL Muziekfeest

Van 16 tot en met 19 maart aanstaande wordt het 100% NL Muziekfeest gehouden. Voorheen heette dit evenement nog het Piraten Muziekfeest, georganiseerd door de TROS, maar nu is de naam veranderd in 100% NL Muziekfeest. Aannemelijk is, dat nu de radiozender 100% NL één van de belangrijkste partijen binnen de organisatie is geworden.

De programmering is inmiddels bekendgemaakt. Op de zaterdagavond, de avond met de grote optredens, komen onder anderen Grad Damen, Monique Smit, Frans Duijts, Xander de Buisonjé en Glennis Grace optreden voor de gasten. De presentatie is in handen van televisiepresentator Nick Nielsen. Ook op de andere dagen van het weekend hoeven de gasten zich niet te vervelen, want dan zijn er volop andere activiteiten gepland. Bovendien kan men ook genieten van alle faciliteiten van het park, zoals de Aqua Mundo.

Eerder werd al bekend, dat de locatie van het evenement dit jaar een ander park is. De Eemhof neemt het hierbij over van Port Zélande. De Eemhof wordt de laatste tijd vaker ingezet voor grote evenementen, bijvoorbeeld het Bungalup-festival.

Meer lezen over het 100% NL Muziekfeest of de gehele programmering bekijken? Ga snel naar dit forumtopic!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *