Primeur: Vanaf de lente Turbo Tunnel op Les Trois Forêts!

Enkele maanden geleden konden wij u al als eerste berichten over uitbreiding van de Aqua Mundo op Les Trois Forêts, waarvan de sfeerimpressies op ons forum te bewonderen zijn. Inmiddels is met de Franse brochure officieel bekendgemaakt, dat er een Turbo Tunnel toegevoegd zal worden aan het zwembad.

Ook de uitbreiding van de Aqua Mundo op Les Hauts de Bruyères met een bandenglijbaan à la Turbo Twister is bevestigd. De opening heeft wat vertraging opgelopen: in plaats van het voorjaar vindt de opening plaats in het komende zomerseizoen. De brochure geeft ook aan dat de nieuwe attractie van Les Trois Forêts vanaf de lente te bezoeken zal zijn. Gezien het feit dat de verspreiding van de brochure nog bezig is en er niet specifiek naar déze lente wordt verwezen, is het mogelijk dat er gedoeld wordt op de lente van 2013.

Alles volgen over deze nieuwste uitbreidingen? Kijk dan hier in het uitbreidingstopic voor Les Trois Forêts en hier voor Les Hauts de Bruyères.

3 comments on “Primeur: Vanaf de lente Turbo Tunnel op Les Trois Forêts!

  1. Dat is niet wat ze mij enkele weken geleden in ltf wisten te zeggen, ze spraken van voor de zomer zou de nieuwe glijbaan er zijn, de andere plannen volgen later.

  2. En hopelijk wordt het een lekker lange master blaster.

    Fijn dat de baden eindelijk weer eens wat nieuwe attracties krijgen waar ik enthousiast over ben, leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.