Open dag op Park Eifel

In navolging van onder andere De Kempervennen en Het Heijderbos, houdt nu ook Park Eifel een open dag. Op zaterdag 3 maart aanstaande is het park van 11.00 uur tot laat in de avond geopend voor bezoekers, die geïnteresseerd zijn in Park Eifel.

Het programma begint met een informatiestand over de mogelijkheden en het aanbod op Park Eifel. Tegelijkertijd kunnen bezoekers tot 14.00 uur gratis de Aqua Mundo ontdekken. Om 12.00 en 17.00 uur worden rondleidingen achter de schermen van de Aqua Mundo gegeven en om 13.00 uur is het mogelijk om een belevingswandeling over het park te maken met een bioloog. Om 16.00 uur vindt voor het eerst de Kids Bingo plaats in de Kids Factory en om 17.30 uur is het tijd voor Kids Disco in de Market Dome.

Om 19.00 uur worden de prijswinnaars van de loterij bekendgemaakt, met als hoofdprijs een verblijf in Park Hochsauerland. De dag wordt afgesloten met live muziek in de Market Dome. Gedurende de dag worden er onder andere kortingen gegeven in de Fashion Store en kunnen kinderen stempels verzamelen voor een leuke verrassing.

Meer weten over het complete programma? Bekijk het hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.