Het nieuwe Center Parcs-jaar begint hier op Center Parcs Forum!

Met de feestdagen achter de rug zijn we alweer in 2012 aanbeland en het nieuwe jaar start uiteraard op Center Parcs Forum! Waar Center Parcs Forum in 2011 al volop werkte aan nieuwe onderdelen, zal het ook in 2012 zeer zeker de moeite waard zijn om onze website en het forum te blijven bezoeken.

We beginnen meteen goed, want deze week starten we al met de nieuwste aanvulling. Vanaf morgen vind je op de website van Center Parcs Forum elke maand de Center Parcs Forum-tip van de maand! Hiermee komen de vele praktische tips die op het forum te vinden zijn, duidelijk naar voren en is Center Parcs Forum nog meer dé plek om je vakantie zo voordelig, aangenaam en compleet mogelijk samen te stellen én daarbij op de hoogte te zijn van alle tips & tricks die je tijdens het verblijf kunt toepassen.

Maar Center Parcs Forum biedt meer in 2012! Vertrouwde onderdelen als de nieuwsbrief, de fotowedstrijden en de Center Parcs Forum-week zijn ook dit jaar weer aanwezig. Buiten dat bieden forum en website natuurlijk een schat aan informatie en is het een handige plaats voor al je vragen over Center Parcs, maar ook over Sunparks, Pierre & Vacances, Landal GreenParks en alle andere bungalowparken. Volgende maand staat er wederom een nieuwe uitbreiding gepland. Wat dat zal zijn, dat blijft nog even een verrassing!

Blijf ons bezoeken om echt alles over Center Parcs te weten te komen en maak van 2012 een fantastisch vakantiejaar!

Het Center Parcs Forum-team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.