Bekijk op Center Parcs Forum de ontwerpen van het zesde Franse park!

Zoals we ruim anderhalf jaar geleden al konden melden, is Center Parcs Europe druk bezig met de voorbereidingen voor het zesde park in Frankrijk. Hoewel de bouw van het vijfde park, Le Domaine de la Forêt de Chambaran met opening gepland voor 2013, nog niet is gestart vanwege het ontbreken van toestemming, gaat men al wel verder met het volgende park. Onder de werknaam ‘Le Domaine de la Vienne’ zal een Center Parcs-park met 800 cottages gerealiseerd worden. Dit levert bij opening 600 arbeidsplaatsen op, maar ook een kostenplaatje van zo’n 300 miljoen euro.

De uitstraling van het park zal vergelijkbaar zijn met dat van Les Trois Forêts (2010). Dit park van de nieuwste generatie is benoemd tot standaard voor de volgende nieuwbouwparken. De te verwachten bezettingsgraad voor het zesde park wordt geschat op 85 procent, goed voor ruim 1,2 miljoen overnachtingen per jaar. De opening staat vooralsnog gepland voor 2015.

Lees op Center Parcs Forum de informatie die gedurende het afgelopen anderhalf jaar is uitgelekt en bekijk nu ook de ontwerpen in dit forumtopic. Zo zijn hier de centrumvoorzieningen en de cottages te bekijken, waaronder een speciale boomcottage. Deze is qua principe enigszins te vergelijken met de Treehouses van Bispinger Heide. Qua uiterlijk is er een combinatie te zien van de geplande uitbreiding met boomhuizen op Les Trois Forêts en de nieuwste aanbouw aan de Kindercottages op De Eemhof.

One thought on “Bekijk op Center Parcs Forum de ontwerpen van het zesde Franse park!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.