Primeur: Center Parcs UK viert in 2012 haar 25-jarig jubileum met o.a. nieuwe glijbaan!

Center Parcs UK bestaat volgend jaar 25 jaar en dat wordt gevierd. In 1987 werd het eerste park in Engeland geopend, namelijk Sherwood Forest. Met de bouw van nog twee andere parken en overname van een vierde park groeide Center Parcs UK uit tot de marktleider in het Verenigd Koninkrijk op het gebied van vakanties dicht bij huis, even helemaal weg in een prachtige omgeving.

Niet alleen dat idee, maar ook voortdurende kwaliteitsbewaking en investeringen worden genoemd als succesfactoren. De bezettingsgraad bedroeg in 2011 maar liefst 97 procent en daarnaast gaf 96 procent van de gasten aan graag nog eens terug te willen keren naar een park van Center Parcs UK.

Het motto van Center Parcs UK is ‘Making Family Memories’ en dat gebeurt nu dus alweer 25 jaar. In het jubileumjaar 2012 wordt dit gevierd met nieuwe investeringen en interessante vernieuwingen. Zo zullen de zwembaden voorzien worden van nieuwe waterattracties, speelgebieden voor kleuters, warmwaterbaden en uitbreiding van de Family Cabanas naar alle parken.

Update 4 december:
Naar verluidt krijgt pilotpark Elveden Forest in de loop van najaar 2012 als eerste een nieuwe glijbaanattractie erbij. Het is nog niet bekend, welk type glijbaan zal worden toegevoegd. Ook wordt in het jubileumjaar op Whinfell Forest de ruimte met omkleedcabines in een andere stijl opgeleverd.

De Treehouses en Spa Suites zullen na de eerste opgeleverde exemplaren ook in de andere parken worden afgerond. Bovendien gaat men verder met de invoering van nieuwe winkels, restaurants en cafés. Voorbeelden hiervan zijn de nieuwe speelgoedwinkel Just for Kids, de cadeauwinkel The Store Room en nu ook het nieuwe hamburgerrestaurant Dexter’s Kitchen.

Alles te weten komen over Center Parcs UK en de ontwikkelingen die op de planning staan? Bezoek dan het subforum van de Engelse parken!

8 comments on “Primeur: Center Parcs UK viert in 2012 haar 25-jarig jubileum met o.a. nieuwe glijbaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.