Zwembad van het Jaar: diverse (oud-)Center Parcs-parken in de prijzen!

De afgelopen maanden konden zwembadbezoekers op hun favoriete zwembad in heel Nederland stemmen om deze kans te laten maken op de titel ‘Zwembad van het Jaar 2011’. Er is in al die tijd massaal gestemd en vandaag werden de winnaars en de overige resultaten bekendgemaakt.

In de top 100 van de Gouden Zwembad Awards voor het hoogste gemiddelde waarderingscijfer scoort van de Center Parcs-parken De Huttenheugte het hoogst (8,7). De Eemhof scoort met een 8,5 het laagst. In de top 100 van de Bronzen Zwembad Awards voor de meeste stemmen is het opmerkelijk genoeg omgekeerd: De Eemhof is hierbij de nummer 1 met 2564 stemmen. Hierna volgt wat Center Parcs betreft Het Meerdal, zij heeft 1300 stemmen verkregen. Het Heijderbos scoort het laagst met een aantal van 422 stemmen.

Landal Het Vennenbos, voormalig park van Center Parcs, is de winnaar van de Gouden Zwembad Award. Met een 9,3 als eindcijfer mag zij zich een jaar lang het beste zwembad van Nederland noemen! Landal De Lommerbergen, eveneens oud-Center Parcs-park, eindigde op de 44e plaats met een 8,8.

Ontdek alles over de Aqua Mundo, ga snel naar dit artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.